Příroda Beskyd, komfortní ubytování a luxusní wellness

Ideální propojení aktivního odpočinku a relaxace nabízí Spa hotel Lanterna, součást resortu Valachy. Ten se nachází v údolí Léskové ve Velkých Karlovicích, obklopený nádhernou přírodou Moravskoslezských Beskyd. Měli jsme možnost vyzkoušet služby resortu při redakční cestě a odjížděli jsme krásně odpočatí i po krátkém pobytu.

Čtyřhvězdičkový hotel nabízí svým zákazníkům velmi komfortní ubytování v prostorných, moderně vybavených pokojích. V těch nejluxusnějších máte k dispozici dokonce whirpool vanu, sedací soupravu a krb. To vše je navíc doplněno nadstandartními službami hotelu, které jsme v řadě případů mohli i vyzkoušet.

Velmi jsme ocenili wellness L-spa centrum přímo v hotelu Lanterna. Dvě podlaží nabízí dostatek prostoru pro relaxaci. Vykoupat se můžete vbazénu s vodními atrakcemi či ve whirpoolu se slanou vodou. K prohřátí těla slouží infrasauna v přízemí, finská sauna a parní lázeň v patře. Pro následné ochlazení můžete využít ochlazovací bazén, ti odvážnější potom mohou vyzkoušet ochlazení pomocí vědra ledové horské vody. Vše je doplněno širokou nabídkou masaží a beauty procedur. Masáž masérky Marcely byla opravdu jedinečná, dá se říci nejlepší za posledních několik let. Po masáži přišel vhod velkoryse servírovaný čaj a lehátko s výhledem na osvětlenou sjezdovku. Ve večerních hodinách je prostor L-spa osvětlen svíčkami a hraje zde příjemná relaxační hudba.

Pokud jste tak jako my opravdovými milovníky wellness, jistě oceníte celý saunový svět a termální bazény v nedalekém Wellness Horal. Hosté Spa hotelu Lanterna mají vstup do areálu zahrnutý v ceně pobytu. První podlaží tohoto wellness centra je vyhrazeno masérským službám, v druhém podlaží se rozprostírá několik saun. Nejzajímavější je tzv. Sauna Dome, ve které probíhají také pravidelné saunové rituály. Na nedávném mistrovství v saunových ceremoniálech ČR získal titul OBJEV ROKU zdejší saunér Jiří Malina ml. Saunéři se zúčastnili i světového šampionátu v resortu Satama u Berlína. Milovníci bylinek zajisté ocení bylinkovou saunu a parní lázeň. Neobvyklá je suchá relaxační sauna zvaná Tepidárium či Kneippův oblázkový chodník. Pro odpočinek a ochlazení můžete využít venkovní či vnitřní bazénky a whirpooly, venkovní terasu nebo vnitřní prostornou odpočívárnu s vodními lůžky.

Součástí Wellness Horal je i areál tří termálních bazénů situovaných v prosklené hale s výhledem do údolí. Kromě 25m plaveckého bazénu se zde nachází zábavně relaxační bazén s vodními atrakcemi jako je divoká řeka, jeskyně nebo například bubblery. Trojici doplňuje dětský bazén s vodním hřibem. Okolní vzduch je vyhřátý na příjemnou teplotu 38 stupňů, takže po opuštění bazénu jsme necítili chlad.

Z pobytu v resortu Valachy jsme přijeli odpočatí a hlavně nadšení!
Dopručujeme čtenářům luxusní saunový svět ve spojení s okolní přírodou.

Příroda Beskyd, komfortní ubytování a luxusní wellnessPříroda Beskyd, komfortní ubytování a luxusní wellnessPříroda Beskyd, komfortní ubytování a luxusní wellnessPříroda Beskyd, komfortní ubytování a luxusní wellnessPříroda Beskyd, komfortní ubytování a luxusní wellnessPříroda Beskyd, komfortní ubytování a luxusní wellness

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka