Připravte se na zahradní sezónu na FOR GARDEN

Únor máme za sebou a vypadá to, že zima pomalu prohrála svůj souboj s jarem a to je dobrá zpráva pro všechny zahrádkáře. Důležitá je vždy příprava a pokud si nejste úplně jistí, jak má zahrada vypadat a co je pro to potřeba udělat, nenechte si ujít veletrh FOR GARDEN 2014, na kterém se můžete setkat s řadou odborníků z oboru.

Mezinárodní veletrh FOR GARDEN je totiž jediným odborným veletrhem v Čechách, který je zaměřený na zahradu jako celek a kde najdete firmy zastupující všechny zahradní obory od zahradní architektury po dekorace. 8. ročník tohoto veletrhu se jako tradičně koná na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech a návštěvníci jej budou moci navštívit od 20. do 23. března 2014.

Kromě vystavovatelů se ale můžete těšit také na zajímavý doprovodný program. V pátek bude pro návštěvníky připraven soubor přednášek na téma „Trendy při tvorbě zahrad“, kde budou představeny vítězné zahrady roku 2013 nebo novinky ve tvorbě biobazénů a jezírek. V sobotu na vás čeká celodenní konference věnovaná tématu „Rodinná zahrada - spolutvůrce sídelního prostoru“. Přednášky vám představí způsoby, jakými vytvořit harmonickou kompozici na zahradě. Zazní tato témata:

  • Typologie rodinných zahrad

  • Voda v zahradě

  • Pergoly, loubí, treláže a vertikální zahrady

  • Letničky do zahrady také patří

  • Živé ploty nejsou jen thuje

  • Jiný pohled na dřeviny v zahradě /Okrasná nebo ovocná zahrada? Jde to i jinak!/

  • Trávník v rodinné zahradě

Se vstupenkou na FOR GARDEN můžete navštívit také souběžné veletrhy věnované nábytku, bydlení a stavbě, takže pokud stojíte o zajímavý víkendový program, jsou pro Vás jarní veletrhy ABF tím správným místem.

Foto: Jan Podloucký, INT,s.r.o., děkujeme.

Připravte se na zahradní sezónu na FOR GARDENPřipravte se na zahradní sezónu na FOR GARDENPřipravte se na zahradní sezónu na FOR GARDENPřipravte se na zahradní sezónu na FOR GARDENPřipravte se na zahradní sezónu na FOR GARDEN

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka