Připomínáme: veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA již tento týden!

16. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zahájí podzimní sezonu již v pátek 6. a v sobotu 7. září opět v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY. Na více než třech stovkách výstavních stánků budou připraveny top-novinky i oblíbené výrobky. Odborníci návštěvníkům poskytnou cenné rady. Mohou se týkat péče o pleť podle jejího individuálního stavu, možností formování postavy, návodů na zdravý životní styl a vhodný pohyb.

Výzvou pro odvážné ženy bude zkouška nového stylového líčení nebo trendového účesu. Představí se zcela nové možnosti prodlužování a zahušťování řas a vlasů či výběr z alternativních způsobů „opálení“ pokožky.

 

Nejen z estetických, ale i z praktických důvodů mnohé ženy preferují modelované gelové či akrylové nehty před nehty přírodními. V nabídce nehtových designerů je nejen samotná modeláž, kdy zhotovují rozličné tvary a délky nehtů podle přání zákaznic, ale také jejich zdobení jako doplněk k oděvu nebo třeba pro zvláštní příležitosti, plesy, svatby, promoce. A pro plesovou sezónu může být nápaditou tečkou i decentní zdobení nehtů na nohách či jemná kresba na kůži doplňující celkovou image.

 

Návštěvníci se mohou těšit na trendy v líčení, účesech, odívání – look 2014 – již tradičně v podání týmu Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové a dalších předních vizážistů. Jak čarovat s kadeřnickými nůžkami ukáží nejlepší kadeřníci – úspěch opakovaně sklízí show Honzy Hlaváčka a Martina Loužeckého, Blanky Haškové i Romany Topinkové. Velkou oblibu si získala řada módních přehlídek předních návrhářů a oděvních značek v podání řady známých tváří z volby miss i show businessu, tentokrát se m.j. zúčastní Monika Žídková, Eliška Bučková, Taťána Makarenko, Taťána Šedivá a finalistky České Miss 2013. Těšit se můžeme také na autogramiádu Marie Rottrové, na „poledance show“ a řadu hereckých tváří, které se přijdou navštívit a podpořit stánky se „svou“ kosmetikou.

 

V několika saloncích i na hlavním pódiu bude probíhat kromě programu věnovanému metodám pro péči o příjemný a mladistvý vzhled také cyklus interaktivních přednášek a ukázek věnovaných péči o nohy, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Návštěvníci se dozvědí, jak a proč používat aromaterapii, kdy začíná být nezbytnou fyzioterapie, které masáže mohou vyzkoušet a jak pomáhají, co je irisdiagnostika, jak pozitivně ovlivňovat duchovní sféru života a myšlení.

 

Nejmodernější vybavení salonů potěší především profesionální kosmetičky i kadeřníky, maséry, fyzioterapeuty a další zástupce z oborů krásy a regenerace, nebudou chybět solária a sauny. Také příznivci biokosmetiky a přírodní péče naleznou „své“ přípravky na řadě stánků.

 

Na veletrhu bude probíhat řada soutěží: finále České mistrovské soutěže v make-upu, mezinárodní soutěž v modelování nehtů (nail designu), mezinárodní soutěž ve Spa manikúře, finále prestižní soutěže kadeřníků „INSPIRACE 2014“, tentokrát věnovaná elegantním a přitom mužně vypadajícím pánským účesům, i soutěž  pod názvem „BEPPA“ o výrobky mimořádné kvality, které nabízejí naši výrobci i prodejci.

 

Fotografie archiv pořadatele, zaslala L.Konečná – děkujeme.

Připomínáme: veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA již tento týden!Připomínáme: veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA již tento týden!Připomínáme: veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA již tento týden!Připomínáme: veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA již tento týden!Připomínáme: veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA již tento týden!Připomínáme: veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA již tento týden!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka