Přijeďte na slavnostní otevření zimní sezóny

a vyzkoušejte všechny novinky Resortu DOLNÍ MORAVA

Přichází sychravé počasí a brzké stmívání. Ale i z toho se dá těžit. Nevlídné počasí a krátké dny jsou ideálním parťákem pro lenošení, masáže a sauny, četbu nebo skvělé gastronomické zážitky s přáteli či rodinou. Je to i vhodný čas pro naplánování zimní dovolené a těšení se na sjíždění svahů plných prašanu. V relax & sport resortu Dolní Morava celý tým přes rok usilovně pracoval, aby vytvořil ideální zimní středisko pro rodiny s dětmi, páry, party kamarádů, aktivní sportovce a všechny ostatní.

Jednou z horkých novinek letošního roku jsou dvě plně zasněžované sjezdové tratě (červená a modrá) včetně jednoho nového vleku.

Součástí tohoto rozšíření bude Snow Fun Park, kde si celá rodina užije spoustu legrace. O tu určitě nebude nouze ani při Aprés ski tour v Kulatém Pekle v areálu U Slona. Tam si vždy po lyžování můžete zajet na teplý drink na zahřátí. Pokračovat tu můžete i po skončení Adventure Nights, po kterých se vám rozhodně nebude chtít do postele. Adventure Nights je série různých vystoupení, těšit se můžete na laser show, fire show, exhibice, ohňostroje, tanec roleb a další. Jinou variantou večerního programu je využití prodloužené otevírací doby Wellness světa, kde si můžete užít noční saunu po náročném lyžování. Děti se mohou těšit do dětského SKI PARKU U Slona. Tam se se svými novými kamarády a zkušenými instruktory naučí lyžovat a jezdit na dětském vleku. Pro zpestření mohou vyzkoušet snowtubing a animační programy v indiánském teepee.

S oblíbenými animátory se mohou děti zabavit i přímo v hotelu. Nově jsou připraveny bohaté animační programy u snídaní a večeří, aby si rodiče či prarodiče mohli nerušeně vychutnat místní dobroty. A protože se dětský koutek nachází přímo v hotelové restauraci, budete mít své děti stále na dohled. A to nejlepší na konec. Po všech fyzicky náročných aktivitách se můžete těšit na novinku Wellness hotelu Vista. Pro ubytované hosty je přichystaný balíček all inclusive, který umožňuje užít si do sytosti lokálních jídel a nepřeberného množství nápojů v hotelové restauraci Vyhlídka. Počínaje snídaní a konče večeří o vás bude královsky postaráno.

Tak neváhejte a přijeďte se naladit už na začátku prosince – 13. 12. 2014 proběhne slavnostní otevření resortu v zimní sezóně 2014/2015. Čekají vás hudební vystoupení, sportovní soutěže a mimořádné slevy. A u toho byste rozhodně neměli chybět! Podrobné informace o všech novinkách najdete na www.dolnimorava.cz. Na webových stránkách nezapomeňte sledovat i výhodné pobytové balíčky hotelu Vista. Jejich součástí budou i skipasy zdarma, které platí pro celý resort.

Fotografie z archivu Resortu Dolní Morava zaslala paní Kutilová Dagmar, PR consultant – děkujeme.

Přijeďte na slavnostní otevření zimní sezónyPřijeďte na slavnostní otevření zimní sezónyPřijeďte na slavnostní otevření zimní sezónyPřijeďte na slavnostní otevření zimní sezónyPřijeďte na slavnostní otevření zimní sezóny

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka