Přijďte se inspirovat na veletrh FOR INTERIOR

Největší podzimní veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků v rámci jubilejního 10. ročníku přivítá několik stovek domácích i zahraničních vystavovatelů. FOR INTERIOR, který v Praze proběhne v termínu 4.–7. 10. 2018 v PVA EXPO Praha, Letňany.

Kromě interiérů, nábytku a bytových doplňků, potřebných k zařízení bydlení, se letos v rámci veletrhu objeví tři nové zajímavé koncepty. Bude se jednat o ZÓNU KVALITNÍHO SPÁNKU, která uceleným způsobem představí výrobce a zástupce domácích i světových značek postelí, matrací, ale také se zaměří na osvětu zdravého a kvalitního spánku. Jak starý nábytek dostává druhou šanci, zjistíte v sekci věnované VINTAGE STYLU. A o rozruch se jistě postará Hala 6, která bude celá patřit celoevropsky oceňovanému umělci Joe Muczka jr., který v rámci MUCZKA HALL ukáže, jak lze dnes propojit umění s nejrůznějšími produkty a službami. Těšit se tak můžete nejen na jeho obrazy, ale i originální interiérové doplňky a produkty s jeho designem.

Po celou dobu konání veletrhu budou v rámci doprovodného programu probíhat další kreativní workshopy, přednášky a atraktivní soutěže, jako např. soutěž s TV bydlení o kuchyň v hodnotě 100 021, Kč včetně DPH.

Charakteristika:

Veletrh FOR INTERIOR je největším podzimním veletrhem nábytku v ČR.

Kde: PVA EXPO PRAHA, Letňany

Kdy: 4.–7. 10. 2018

 

Fotografie: archiv pořadatele veletrhu.

Přijďte se inspirovat na veletrh FOR INTERIORPřijďte se inspirovat na veletrh FOR INTERIORPřijďte se inspirovat na veletrh FOR INTERIORPřijďte se inspirovat na veletrh FOR INTERIORPřijďte se inspirovat na veletrh FOR INTERIORPřijďte se inspirovat na veletrh FOR INTERIOR

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka