Přihlaste se na Hervis ½Maraton

Letošní Hervis ½Maraton Praha se uskuteční 2. dubna 2011, nezapomeňte se včas přihlásit, termín registrace je 27. 3. Běžecký závod dlouhý 21,097 km bude odstartován ve 12.00 hodin před Rudolfinem na náměstí J. Palacha. Udělejte něco pro své zdraví a nenechte si ho ujít!

Objevíte Prahu, jak ji neznáte… minete obchody se suvenýry plné turistů a poběžíte skrze různá pražská zákoutí lemující řeku Vltavu. Registrovaní účastníci Hervis ½Maratonu získají startovní číslo s elektronickým čipem a oficiální běžecké tričko značky Adidas. Běžcům bude k dispozici úschovna a převlékárna. Každých 5 km běhu se budou moci občerstvit a v cíli obdrží pamětní medaili. Před závodem i po něm si budou moci užít uvolňující masáže. V den závodu mezi 10. a 17. hodinou navíc platí startovní číslo jako jízdenka na MHD.

Součástí Hervis ½Maratonu bude tradičně také Marathon Music Festival, na kterém se běžcům i divákům představí řada tuzemských i mezinárodních kapel včetně pouličních zpěváků, muzikantů, tanečníků a kejklířů.

Přihlaste se na Hervis ½MaratonPřihlaste se na Hervis ½Maraton

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka