Prezentace franchisové síťě DietFitness

Na trh zdraví a fitness vstupuje nová franchisová síť DietFitness, která přináší koncept zaměřený na redukci hmotnosti s jedinečným systémem kontroly každého klienta profesionálním měřicím přístrojem během cvičení. V rámci DietFitness se snoubí pohyb se zdravou výživou. DietFitness představuje zajímavou možnost podnikání pro všechny ty, co mají pozitivní vztah ke sportu a zdravé stravě.

 

Získáním franchisové licence se můžete připojit k této síti se svým sportovním centrem, příp. si vybudovat další provozovnu pod touto značkou nebo si jen provozovnu DietFitness pronajmout a následně, po ověření úspěšnosti, koupit. Možností je více.

Franchising je forma podnikání, která umožňuje:

  • opakovaně, na různých místech, realizovat úspěšný podnikatelský projekt
  • využívat zkušeností všech partnerů zapojených do projektu
  • získat návod na řešení situací spojených s řízením provozovny
  • mít radost z podnikání
  • nemít starost a strach z legislativních změn, kontrol, vedením různých evidencí, ekonomikou, personalistikou, reklamou, zásobováním, uspořádáním prodejny atd.

Přijměte, prosím, náš dopis jako informaci o existenci tohoto konceptu, na jehož přípravě a realizaci jsme se podíleli. Jako specialisté na franchising garantujeme kvalitně zpracované know-how odpovídající evropským standardům a zejména Etickému kodexu podnikání ve franchisingu EFF (Evropská franchisová federace).

Pilotní provozovna prokázala životaschopnost tohoto konceptu a dosažené výsledky prodeje, a následná spokojenost klientů jsou tím nejlepším doporučením pro jeho budoucnost.

Pokud Vás koncept zaujal, přijměte, prosím, pozvání na krátkou presentaci, na které Vás seznámíme s aktuální situací v oblasti obdobných franchisových sítí v ČR i ve světě, představíme aktuální trendy síťového podnikání v oblasti fitness a výživy. Koncept DietFitness podrobněji představí pan Jan Bejdák.

Termín presentace:    PRAHA 24.2.2012 od 10.00 do 11.30 hod.

SportCentrum PRO-6, Za Černým mostem 1425, PRAHA 9 - Kyje

V případě, že Vám termín nevyhovuje, rádi Vám zprostředkujeme setkání s vedením sítě DietFitness, případně je můžete kontaktovat přímo (viz přiložený letáček).

 

Těšíme se na setkání s Vámi

 

S pozdravem

 

RNDr. Jiří Lošťák

 

 

 

V Olomouci  9.2.2012

Prezentace franchisové síťě DietFitnessPrezentace franchisové síťě DietFitnessPrezentace franchisové síťě DietFitness

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka