Představujeme: Asociace pracovníků v regeneraci

Asociace pracovníků v regeneraci je profesní společenskou organizací sdružující bazény, sauny, maséry, provozovatele a poskytovatele regeneračních služeb, projektanty, školící střediska a dodavatele produktů zdravého životního stylu. V rámci APR vznikají nyní nové tematické sekce – poradců správné výživy a solárního opalování. Pro své členy a ostatní zájemce poskytuje možnost odborného růstu formou odborných seminářů, konferencí, exkurzí a článků v odborných publikacích. Poskytuje poradenskou činnost investorům při výběru dodavatelů a projektantů pro investiční činnost v oblasti bazénů, koupališť a ostatních regeneračních pracovišť i odbornou pomoc pro stavební úřady a hygienický dozor. Prostřednictvím akreditovaných školících zařízení – členů APR zajišťujeme odborný růst pracovníků v oborech regenerace.

APR se aktivně podílí na legislativě pro oblast regenerace. Připomínkovala novelu Živnostenského zákona v oblasti regenerace, byla účastníkem připomínkového řízení pro Vyhlášku 464/2000 Sb., aktivně se podílela na tvorbě znění Vyhl. 135/2004 Sb pro provoz koupališť a saun a podílí se i na její právě připravované novelizaci.

APR spolupracuje s pořadateli tematických výstav -  BAZÉNY, SAUNY, SOLÁRIA a WELLNESS, BEAUTY EXPO, letos i výstavy WELLNESS - BALNEA  I do dalších let předpokládáme pokračování spolupráce. Zahájila spolupráci s Českou asociací wellness a s Wellness novinami.

Každý člen APR dostává Zpravodaj APR seznamující s celým spektrem činnosti organizace a má zajištěn předplatné odborného časopisu Sport & wellness management. Členství v APR umožňuje využívat výhod a slev na zboží, služby u některých prodejců a poskytovatelů služeb i výrazných slev na všech akcích pořádaných APR.

Mikulášský seminář APR: 27.11.2009 - 28.11.2009

Tradiční Mikulášský seminář se uskuteční v jihlavském Vodním Ráji v pátek - sobotu 27. - 28.11.2009. Akce znamená vždy vyvrcholení celoroční činnosti a je doplněna o relaxační aktivity, dobré jídlo a pití. Akce je určená výlučně pro členy APR a tradičně zde vyhodnocujeme naše předchozí úspěchy a neúspěchy a projednáváme další náměty činnosti naší Asociace. Velký prostor je věnován předávání praktických zkušeností a vzájemného poznávání jednotlivých členů Asociace. Ubytování rezervujeme v hotelu cca 200 m od bazénu. Povinné vybavení: plavky, velkou osušku do sauny, kupu dobré nálady a chuť se bavit.
Bližší propozice budou ještě uvedeny na stránkách Asociace.

adresa: Nad Šutkou 41E, 182 00 Praha 8 - Kobylisy,
tel. 284 021 911, fax. 284 021 919,
e-mail:apr@seznam.cz

 

 

Představujeme: Asociace pracovníků v regeneraciPředstavujeme: Asociace pracovníků v regeneraciPředstavujeme: Asociace pracovníků v regeneraci

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka