Preciosa World Dance Latino Festival Babylon 2010

Ve dnech 5. - 7. 11. 2010 se uskuteční v libereckém Centru Babylon PRECIOSA WORLD DANCE LATINO FESTIVAL BABYLON 2010. Pořadatelem akce je TaPŠ ILMA Mgr. Ilony Šulcové z Turnova, spolupořadatelem Centrum Babylon a generálním partnerem akciová společnost Preciosa.

V loňském roce se této celosvětové oslavy tance zúčastnilo bezmála 1000 tanečníků ze 17 zemí světa, kteří soutěžili v 55 disciplínách všech věkových kategorií. V tomto roce se, kromě jiných, zúčastní i země jako jsou Japonsko, Rusko (i oblast Kamčatka), Turecko, Španělsko, ale i skandinávské země Norsko a Švédsko. Počet zemí tak dosáhne celkového čísla 20. Na soutěž je nyní přihlášeno 1300 tanečníků (800 z ČR, 500 ze zahraničí), ve srovnání s loňským rokem je to velký nárůst ze strany zahraničních tanečníků.

Soutěžit se bude v 57 disciplínách čtyřech věkových kategorií. Již podruhé se veřejnosti představí nová kategorie MINI KIDS (mini děti) tzn. nejmenší tanečníci do 8 let. Děti jsou obecně velmi přitažlivé pro publikum a rostoucí počet tanečníků této věkové kategorie svědčí o velkém zájmu o tanec jako o stále atraktivnější volnočasovou aktivitu dětí.

Letos festival navštíví i prezident IDO (International Dance Organization – vyhlašovatel akce) pan Bill Fowler z USA. Záštitu nad celou akcí převzal hejtman Libereckého kraje Mgr. Stanislav Eichler.

Součástí akce jsou i odborné workshopy pro tanečníky a semináře pro trenéry a choreografy – festival tedy má i výchovně vzdělávací funkci.

Srdečně vás všechny zveme!

Preciosa  World  Dance Latino Festival Babylon 2010

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka