Pravidla pozitivního sobectví

autor: Michaela Dombrovská

Buďte spokojenější s deseti pravidly pozitivního sobectví! Podstatou je myšlenka, že abychom se mohli zabývat a starat o svět kolem, musíme především důvěřovat sami sobě. Díky knížce, která staví na pozitivní psychologii, si srovnáte priority, zlepšíte své vztahy a vykročíte za splněním svých snů.

Buďte spokojenější s deseti pravidly pozitivního sobectví! A zkrátka nepřijdou ani vaši blízcí. Pozitivní sobectví vychází z myšlenky, že pokud máme být nějak prospěšní svému okolí, musíme v první řadě umět pečovat sami o sebe.

Autorka staví na pozitivní psychologii a inspiruje se mnoha dalšími vlivy a učeními. Prostřednictvím zajímavých příběhů a tipů vám ukáže, jak si nejlépe poradit s nejčastějšími životními situacemi – od partnerství, splnění životních přání a uspořádání domova přes práci až po krásu či zdraví. Může vás inspirovat, i pokud řešíte některé neblahé následky současného životního stylu, jako jsou třeba úzkosti, potíže se sebevědomím nebo přemíra stresu.

Díky knížce si snáze srovnáte priority, zlepšíte své vztahy a vykročíte za splněním svých snů. Do života vám přinese lehkost, volnost a radost. Začnete vnímat sami sebe jako autory svých životních příběhů a budete se tak moci stát pevnými body v příbězích jiných. Smysl pozitivního sobectví je tak ve své podstatě nesobecký.

Každý píšeme svůj vlastní příběh, tak ať stojí za vyprávění!

prodejní cena: 199 Kč, vydala: Grada Publishing, a.s.

Fotografie: Bc. Lucie Švecová, redakce společenskovědních oborů – děkujeme.

Pravidla pozitivního sobectví

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka