Praha se opět vydává na pochod proti rakovině prsu

Již podesáté se pražské ulice obléknou do růžové. Společnost Avon Cosmetics totiž vyhlašuje jubilejní 10. ročník AVON Pochodu proti rakovině prsu, jehož datum letos připadlo na 5. června.

První červnová sobota bude ve znamení boje proti rakovině prsu. Česká republika se opět přidá k dalším 50 zemím na celém světě a ulicemi hlavního města projde Pochod proti rakovině prsu. Tento akt naděje se letos koná již podesáté! „Přidejte se k nám a zažijte neopakovatelnou atmosféru sounáležitosti a naděje. Důvodů je hned několik: protože rakovina prsu se může týkat kohokoliv z nás, ať už přímo nebo nepřímo. A také proto, že zakoupením jednoho trička, které je vstupenkou na Pochod, můžete pomoci zachránit jeden lidský život. Výtěžek z jednoho trička totiž pokryje náklady na příspěvek na vyšetření prsu jedné ženy," říká Magdaléna Drsová, manažerka reklamy a PR společnosti Avon Cosmetics.

Program Pochodu začne ve 14 hodin na Hradčanském náměstí před Pražským hradem.  Návštěvníci budou mít mimo jiné možnost shlédnout výstavu fotografa Ondřeje Kavana,  s názvem „Praha s láskou", autora fotografie, která se stala ústředním motivem pozvánky letošního Avon Pochodu.

V 15 hodin Pochod odstartuje a přes Petřín, Most legií, Masarykovo a Rašínovo nábřeží se přesune do šest kilometrů vzdáleného cíle ve Žlutých lázních.  V cíli se návštěvníci mohou těšit na jedinečnou hudební lahůdku - se symfonickým orchestrem zde vystoupí zpěvačky Dara Rolins, Jana Kirschner, Monika Absolonová, vítěz česko-slovenské SuperStar Martin Chodúr a David Deyl, který složil a nahrál oficiální hymnu Avon Pochodu 2010. s názvem „Nic nevzdávám". V písni zazní i jedna z ambasadorek kampaně Avon proti rakovině prsu, Aňa Geislerová. Závěr večera bude patřit skupině Kryštof.

Vstupenkou na Pochod je tričko Zdravá prsa, které lze zakoupit za 300 Kč nejen u Avon Ladies a Avon Gentlemanů, ale i v e-shopu na www.zdravaprsa.cz a samozřejmě též na Startu Pochodu. Částka 300 Kč, tedy výtěžek z jednoho prodaného trička, znamená jeden poukaz na vyšetření prsu a tím možná jeden zachráněný lidský život.

Do triček Zdravá prsa se obléknou nejen tisíce návštěvníků Pochodu, ale i rovná desítka ambasadorek, které podporují dobročinné aktivity Avonu. K Aně Geislerové, Daře Rolins, Monice Absolonové, Simoně Stašové, Táně Vilhelmové, Lence Termerové, Mahuleně Bočanové a Marthě Issové se letos přidají dvě nové tváře za TV Nova: moderátorka zpráv Lucie Borhyová a herečka Tereza Brodská.

Těšíme se na viděnou 5. června v Praze.

 

Praha se opět vydává na pochod proti rakovině prsuPraha se opět vydává na pochod proti rakovině prsuPraha se opět vydává na pochod proti rakovině prsuPraha se opět vydává na pochod proti rakovině prsu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka