Praha přivítá evropskou špičku při Mistrovství Evropy v aerobiku!

Ve dnech 6. - 9. června 2012 odstartuje v našem hlavním městě FISAF European Fitness Championship. Nad 800 závodníků evropské špičky přijede porovnat své síly a předvést vypracované choreografie do Sportovní Arény Sparta Praha v Podvinném Mlýně.

Do České republiky zavítají závodníci z více jak 11 států. Chybět nebudou reprezentanti Nizozemí, Finska, Francie, Itálie, Ruska ani daleké Austrálie.

Naším želízkem v ohni v disciplíně sportovní aerobik je Denisa Barešová, Mistryně Světa 2010. Ta přichází na šampionát ve skvělé formě a s jasným cílem zvítězit nad svojí největší soupeřkou Tamarou Jiříkovou, která vyhrála letos Mistrovství České republiky a je tak evidentně ve skvělé formě.

V kategorii mužů se za sportovní aerobik objeví Jan Pochobradský, který se na minulém Mistrovství Světa v Austrálii loučil s fanoušky a mluvil o ukončení závodní kariéry. Konání Mistrovství Evropy v České republice je však pro něj příliš velkou výzvou na to, aby se jí nezhostil.

Naši závodníci patří vždy k favoritům i na Mistrovství Světa. Na Mistrovství Evropy by měli potvrdit, že je to právě Česká republika, která se pyšní přízviskem aerobiková velmoc. Finálová, nejvýznamnější kola celého FISAF European Championchips proběhnou v sobotu od 14 hodin. Celý šampionát vyvrcholí vyhlášením výsledků v 17.00.

 

Přijďte podpořit naše závodníky!

 

On-line magazín WellnessNoviny.cz je mediálním parterem akce.

 

Fotografie poskytl Český svaz aerobiku, fitness a tance FISAF.CZ.

Praha přivítá evropskou špičku při Mistrovství Evropy v aerobiku! Praha přivítá evropskou špičku při Mistrovství Evropy v aerobiku! Praha přivítá evropskou špičku při Mistrovství Evropy v aerobiku!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka