Praha 11 bude mít moderní multifukční bazén

V Praze 11 vzniká projekt nového bazénu se zábavnou částí, sportovišti a wellness zónou. Komplex bude umístěn na pozemku v ulici Mírového hnutí. Otevření je plánováno na jaro 2014. Jedná se o unikátní sportovně-rekreační zařízení, ve kterém najdou prostor pro rekreaci, sport a trávení volného času všechny věkové skupiny obyvatel Prahy 11.

V Praze 11 vzniká projekt nového bazénu se zábavnou částí, sportovišti a wellness zónou. Komplex bude umístěn na pozemku v ulici Mírového hnutí. Otevření je plánováno na jaro 2014. Jedná se o unikátní sportovně-rekreační zařízení, ve kterém najdou prostor pro rekreaci, sport a trávení volného času všechny věkové skupiny obyvatel Prahy 11.

Budou zde postaveny tři haly. V jedné jsou 4 bazény pro výuku plavání kojenců s rodiči, výuku neplavců z mateřských škol, pro cvičení a rehabilitaci. Rovněž se počítá v tomto prostoru s hernou a zázemím pro nejmenší. Ve druhé hale je umístěn bazén 25 m, který bude sloužit k rekreačnímu i kondičnímu plavání široké veřejnosti, k výuce plavání žáků našich základních škol i k zájmovému plavání v rámci mimoškolních aktivit. Je zde pamatováno i na kompletně zařízenou učebnu pro teoretickou přípravu neplavců. V této hale jsou i další prožitkové bazénky s vodními atrakcemi a samozřejmě nemůže chybět ani tobogán. Rovněž zde najdeme i wellness se saunami, vířivkami a vodní masáží. Součástí je i restaurace, která nabídne návštěvníkům možnost občerstvení.

Třetí hala o rozměrech 64x38 m s umělým povrchem bude sloužit k rekreačnímu i výkonnostnímu hraní míčových her všech známých sálových sportů. Najdou zde nejmodernější zázemí florbalisti, volejbalisti, házenkáři, basketbalisti, fotbalisti... i další sportovci.

Foto: archiv provozovatele

Praha 11 bude mít moderní multifukční bazénPraha 11 bude mít moderní multifukční bazénPraha 11 bude mít moderní multifukční bazénPraha 11 bude mít moderní multifukční bazénPraha 11 bude mít moderní multifukční bazén

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka