Pozvánka na WELLNESS ODPOLEDNE

Zveme vás k návštěvě CEDRUS SPA, což je nový saunový svět nedaleko Pardubic, v golfovém resortu Kunětická hora. Přijeďte se podívat na špičkový saunový svět a privátní wellness.

Wellness odpoledne pořádá Česká asociace wellness zejména u svých členů. Cílem je představení zajímavých wellness konceptů, nových počinů v oblasti wellness a hlavně setkání členů i zájemců o tuto problematiku. Prostor je pro praktické vyzkoušení zařízení nebo produktů. Wellness odpoledne je nabízené (po včasné registraci) pro členy ČAW ZDARMA.

V neděli 20. května odpoledne se uskuteční další WELLNESS ODPOLEDNE ČAW.

Hostitelem bude tentokrát zcela nový saunový svět CEDRUS SPA v Resortu Kunětická hora.

Saunový svět je luxusně proveden, celý je v cedru, má několik nápaditých prohříváren. Nabízí velmi kvalitní saunové ceremoniály. Ty přinášejí vysoce kvalitní esence a saunové ingredience. K zážitkům patří medový ceremoniál (používá se med s bílou rašelinou a zážitek je opravdu dokonalý). Za vyzkoušení stojí i solný peeling s eukalyptem, nebo čokoládový ceremoniál. Pro důkladné ochlazení je k dispozici ledová studna, vědro nebo chrliče a také prostorný venkovní ochlazovací bazén. Chcete-li se seznámit s tím, co Cedrus Spa nabízí, přečtěte si článek na portálu Wellness Noviny (redakční hodnocení)

PROGRAM WELLNESS ODPOLEDNE 20. KVĚTNA:

Před začátkem akce možnost sportovního vyžití (individuálně malá kopaná, tenis - poplatky dle ceníku Resortu) nebo návštěvy hradu Kunětiské Hora a Perníkové chaloupky. Od 13 hodin pro zájemce možnost společného vyzkoušení in-line dráhy, možnost zapůjčení bruslí. Uvažujeme i o malém tenisovém turnaji nebo v malé kopané.

15:30 zahájení v prostoru restaurace, přivítání prezidentem ČAW Dr. Janem Hejmou

  • informace a aktuality z České asociace wellness
  • představení Resortu Kunětická Hora
  • představení CEDRUS SPA
  • informace o nových aktivitách v oblasti saunování (SAUNA - AKADEMIE) - představení partnerů
  • diskuse

16:30 prohlídka areálu Cedrus Spa - saunového světa i tří privátních wellness, prohlídka hotelu, konferenčního zázemí a sportovního areálu.

17:30 možnost vyzkoušení služeb saunového světa, speciální saunové ceremoniály - vstup se slevou podle ceníku CEDRUS KARTA (105 minut 210 Kč a neomezený pobyt 360 Kč)

Ukončení akce. 

Večeře a další program - individuálně dle vašeho zájmu. Jídelní lístek zde.  
Možnost ubytování v Resortu Kunětické hora. Pro zájemce jsme zajistili výraznou slevu (ubytování se snídaní 500,- Kč/os.). Pondělí můžete věnovat třeba golfu :-)

Přihlášky na Wellness odpoledne zasílejte prosím na email hofrichter@spa-wellness.cz

Návratka:

Jméno a příjmení: ________________________

Přijede se mnou: ________________________

Přijedu v: ______________

Mám zájem o ubytování: ___________________

Využiji tyto sportovní možnosti: _________________

Využil bych zapůjčení bruslí velikost: __________________

Chci představit svoje novinky: _________________

Pozvánka na WELLNESS ODPOLEDNEPozvánka na WELLNESS ODPOLEDNEPozvánka na WELLNESS ODPOLEDNEPozvánka na WELLNESS ODPOLEDNEPozvánka na WELLNESS ODPOLEDNEPozvánka na WELLNESS ODPOLEDNE

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka