Pozvánka na IDEASTAV CUP

O víkendu 19. - 20.7.2014 se na kurtech v areálu Beachklubu Pankrác odehraje jeden z největších letních turnajů – IDEASTAV CUP. Hráči se v kategoriích muži, ženy a mixy poperou o celkovou dotaci 100.000 korun. Muži a ženy si rozdělí po 45.000 a vítězná dvojice mixů si odnese 10.000 Kč!

Přijďte se podívat na jeden z vrcholných beachvolejbalových podniků v Praze. „Na tomto tradičním turnaji uvidíte největší české hvězdy. O nejvyšší příčky budou bojovat dvojice Hermannová, Bonnerová, aktuálně 9. z Grand Slamu ve Gstaadu, olympioničky Háječková, Nováková – Dosoudilová, nebo juniorské reprezentantky Gálová, Třešňáková i Žolnerčíková, Jakubšová. Do nejvyšších příček budou jistě chtít promluvit i mistryně republiky a trenérky Beachklubu Pankrác Nakládalová, Vorlová“ vypočítává účast v ženské kategorii organizátor turnaje Saša Mráz.

Mezi muži se můžeme těšit na absolutní špičku snad jen vyjma nově složené dvojice Hadrava, Kubala. Představí se nasazené jedničky Bobb Kufa s pankráckým trenérem Martinem Tichým, Dumek, Habr ale i Lenc s Davidem Kufou nebo internacionálové Martin Lébl s Jakubem Novotným či olympionik Petr Beneš hrající v páru s dalším trenérem Beachklubu Pankrác Michalem Studničným. Jednoznačně budou na nejvyšší příčky pomýšlet i dlouholetí parťáci Svoboda, Pavlas.

Po páteční kvalifikaci do kategorie muži a ženy se můžete celou sobotu těšit ze zápasů mužské a ženské kategorie, která se dohraje až do posledních 8 nejlepších párů. Ty se v nedělních dohrávkách ukáží na pankráckém centr kurtu, kde bude k vidění ten nejlepší beachvolejbal. Postupně se zde budou střídat pánská a dámská semifinále, abychom v odpoledních hodinách viděli to nejlepší z nejlepších – samotné finále.

Ideastav cup je známý svojí vizí spojovat profesionální i amatérský sport. Proto se v neděli souběžně hraje turnaj mixů, který je otevřený všem hráčům bez výjimky. Amatéři tak budou mít možnost zahrát si beachvolejbal proti dvojicím, jako je Nakládalová, Studničný nebo Bobb Kufa a Míša Vorlová. Ideastav cup spojuje…

Na hráče bude čekat i příjemný catering z Pizzerie Kmotra, kde se bude i v sobotu odehrávat afterparty, na kterou všechny příznivce Ideastav Cupu a beachvolejbalu zveme.

Pořadatel akce děkuje generálnímu sponzorovi, společnosti Ideastav, za obrovskou podporu. A samozřejmě i ostatním partnerům, kteří se na této akci podílejí.

Beachvolejbalový svátek se blíží…

 

Fotografie zaslal Michal Rázek, Manažer sportovního areálu Beachklub Pankrác

 

 

Pozvánka na IDEASTAV CUPPozvánka na IDEASTAV CUPPozvánka na IDEASTAV CUPPozvánka na IDEASTAV CUPPozvánka na IDEASTAV CUP

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka