Power plate

Posilovací stroj Power Plate® funguje na principu přenášení vibrací do svalů, které přirozeně aktivují reflexivní svalové kontrakce. Cvičení Acceleration Training™ je nenáročné, umožňuje komukoliv bez ohledu na věk či stupeň kondice vykonávat rychlý a efektivní trénink bez námahy kloubů a jiných částí těla. Kvůli maximální efektivitě však cvičení využívají i špičkoví sportovci nebo slavní umělci.

Cvičení Acceleration Training na stroji Power Plate® nabízí široké spektrum výhod. Změny k lepšímu na své postavě poznáte i když cvičíte třeba jen třikrát týdně v krátkých intervalech. Pravidelné cvičení pomáhá zlepšit sílu svalů, stejně jako ohebnost, rozsah pohybu, krevní oběh a posílit metabolismus, což napomáhá při snížení váhy. Cvičení na Power Plate® navíc pomáhá vyhnout se zranění při sportu, urychluje rehabilitaci a zkracuje dobu rekonvalescence; proto je také používán sportovními profesionály z mnoha odvětví k protahování, rozehřívání, masážím či k relaxačním účelům.

Metoda Acceleration Training je založena na rytmické neurosvalové stimulaci (RNS), která byla prvně praktikována v roce 1960, kdy profesor W. Biermann z tehdejší NDR jako první popsal „cyklické vibrace“ schopné v relativně krátkém čase zlepšit stav kloubů. Ruský vědec, Vladimir Nazarov, se stal prvním člověkem, který zužitkoval principy Acceleration Training v dosud nejmodernějším způsobu použití – biomechanické stimulaci (BMS). Pomocí této technologie pak zkoumal samovolné svalové kontrakce a pohyb.

Power plate

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka