Poslouchejte své sny!

Hledáte vhodnou hudbu pro chvilku oddechu nebo relaxace, hudební kulisu pro meditaci, nebo jen nekonfliktní zvuky pro uvolnění mysli? Potom zkuste internetové Radio Spa!

V našem každodenním životě věnujeme stále více času relaxaci a péči o sebe, protože stres, choroby a potíže se odrážejí na našem těle i v naší duši. Lázně, wellness zařízení či obchody věnované zdravému životnímu stylu nabízejí návštěvníkům velký výběr produktů pro péči o zdraví těla i ducha, např. esenciální oleje, vonné tyčinky, příslušenství a relaxační CD.

Bylo ale zjištěno, že vůbec žádné rádio (ve Francii, samozřejmě) se nevěnuje výše uvedenému segmentu posluchačů. Proto vzniklo Radio Spa. Je výsledkem mnohaměsíční práce odborníků v oboru relaxace, interpretů a producentů a zaměřuje se na harmonii vlastních smyslů.

Díky své koncepci vás program Radia spa může provázet celým dnem. Program je totiž přizpůsoben přirozenému biologickému rytmu. Náladovou hudbu ozvláštňují zvuky přírody. Provozovatel vybírá zvuky ze všech kontinentů, aby posluchačům přinesl pozitivní dojmy a magické pocity. Zvuky a hudba vám pomohou soustředit se na sebe a relaxovat. Můžete poslouchat v lázních, při meditaci nebo cvičení jógy.

Radio Spa vysílá na adrese: www.airplayradios.com, pro spuštění kliknete na „Ecouter“.

Ze zahraničních zdrojů
Fotografie poskytla firma Plantronics.

Poslouchejte své sny!Poslouchejte své sny!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka