Poslední zastávka letní Aquamánie bude v největším českém aquaparku

25. srpna 2012

Letos probíhá již třetí ročník Aquamánie. Ta přináší do vybraných aquaparků spoustu vodní zábavy. Poslední zastávkou v programu je Aquapalace Praha – největší český aquapark. Zde se Aquamánie uskuteční v sobotu 25.8. od 13 hodin do 17 hodin. Letos Aquamánie navštívila i nejnovější aquapark – Aquacentrum Pardubice, byli jsme ve Vodním ráji v Jihlavě a také v aquaparku v Olešné na severní Moravě. Ta nejlepší místa pro vodní zábavu jsou každým rokem pečlivě vybírána.

Aquamánie láká na zajímavý soutěžní program pro celé rodiny. Kromě vodní zábavy a soutěží se malí návštěvníci také dozvědí informace o bezpečném koupání, třeba to jak bezpečně zvládnout rychlou jízdu na tobogánech.  Průvodcem Aquamánií je letos pirát Pompák. Návštěvníky čeká komponovaný program plný her, tance a zpívání. Pod vedením veselého piráta jsou připraveny vodní soutěže i soutěže na suchu v podobě desítky soutěžních stanovišť. Děti si budou moci vyzkoušet například pohádková razítka s příběhem nebo nerozbitný fotoaparát pro nejmenší. Aktivity na stanovištích budou připraveny již od 11 hodin.

Vedle hlavních čtyř akcí pořadatel Aquamánie provozuje také web Aquamanie.cz, kde najdete například čtyřicítku profesionálních videí z jednotlivých aquaparků z celé ČR.

Začátek akce v Aquapalace Praha je  ve 12 hodin a soutěže proběhnou od 13 do 16 hodin. V rámci akce se uskuteční i hodinový přímý přenos na stanici Český rozhlas Praha – Dvojka.

Věříme, že naše akce v rámci AQUAMÁNIE přinesou zajímavé zážitky, spojení aktivního odpočinku a zábavy, příjemné prožití volného času v letních měsících i poučení. Pokud chcete vidět aquapark v pohybu a získat zajímavé dárky, přijďte na Aquamánii!“ zve ředitel produkční agentury Rain.cz, pan Pavel Hofrichter.

V rámci akce je také představeno nové vydání brožury Aquamánie - nejlepší místa ke koupání, která mapuje aquaparky v Česke republice i v zahraničí. Součástí brožury jsou i zásady správného chování u vody, slevové kupony na vstupenky do některých aquaparků.

Partnery projektu jsou:
AAABYTY.CZ, POMPO, VEOLIA VODA ČR, Sodastream, Litex, WellnessNoviny.cz, Český rozhlas Praha, Právo, Sava Hotels & Resorts a další.

Foto: archiv Aquapalace Praha a loňského ročníku akce.

Poslední zastávka letní Aquamánie bude v největším českém aquaparkuPoslední zastávka letní Aquamánie bude v největším českém aquaparkuPoslední zastávka letní Aquamánie bude v největším českém aquaparkuPoslední zastávka letní Aquamánie bude v největším českém aquaparkuPoslední zastávka letní Aquamánie bude v největším českém aquaparku

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka