Posilujte v rytmu brazilské hudby

Fitness a wellness kluby Holmes Place si pro vás připravili novou a unikátní studiovou lekci Made in Brazil (made by Holmes Place). Jestli vás nebaví pouze nudné posilování, ale přesto si chcete pěkně vytvarovat zadní partie a stehna, přijďte vyzkoušet novou studiovou lekci a odhalte brazilské tajemství perfektního pozadí s Made In Brazil (made by Holmes Place). Na začátku lekce se za živých tónů brazilské hudby zahřejete krátkou a jednoduchou sestavou.

Poté přichází na řadu posilování, jehož choreografie vychází z pohybů brazilských pohybových umění. Sestava je snadná na zvládnutí a cvičí se po dobu tří měsíců, poté se její podoba mění.

 

Made in Brazil (made by Holmes Place) je třicetiminutová intenzivní lekce, s cviky, které jsou velmi účinné a zároveň originální, takže se při nich nebudete nudit. Nová studiová lekce vám pomůže zpevnit svaly na problémových partiích, bojovat s celulitidou a spálit tuky – to vše navíc maximálně zábavnou formou! Made in Brazil (made by Holmes Place) je ideálním doplňkem vašeho stávajícího fitness režimu.

 

  • Vyberte si nejbližší klub Holmes Place a přijďte si tuto žhavou novinku co nejdříve vyzkoušet. Energická hudba vás přenese do Brazílie a objevíte tajemství dokonalých křivek Brazilek!
  • Varování: Lekce Made in Brazil (made by Holmes Place) jsou silně návykové!
  • Jestli nejste členy Holmes Place, máte jedinečnou možnost zakoupit si studiovou lekci Made in Brazil (made by Holmes Place) na e-shopu Holmes Place.

 

Fotografie poskytla Petra Pekárková, Cook Communications – děkujeme.

 

 

Více informací najdete na internetových stránkách:

Posilujte v rytmu brazilské hudby

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka