Pomáhej pohybem

23. 06. 2012 se otevřou brány pražského sportovního centra Hamr Bráník, kde si za účasti Česko se hýbe® a RubiKon – radost v pohybu budete moci vyzkoušet spoustu pohybových aktivit za dohledu vyškolených trenérů a profesionálů.

Akce je spojená s hmotnou sbírkou sportovních potřeb a vybavení pro děti z dětské hematologie a onkologie FN Motol a pro děti z dětských domovů. Po celý den je připraven program zcela ZDARMA.

Ambasadorkami akce jsou Markéta Sluková a Kristýna Kolocová – nejlepší české reprezentantky v BECHVOLEJBALE!

Na hlavním pódiu pořadatel akce představí všechna sportoviště, na kterých se budou konat turnaje i volné hraní. Nezapomene ani na Nordic Walking, Joging, Jógu In-line a mnoho dalších aktivit. Děti se budou moci vyřádit v přilehlém areálu Kroužky na Vltavě, kde se o děti rádi postarají a vy si tak budete moci vychutnat den plný pohybu, zaměřený na hmotnou sbírku z dětských nemocnic a dětských domovů.

Přineste jakékoli sportovní vybavení, které již nepoužíváte, či zakupte nové a udělejte radost těm, kteří to potřebují.

 

Přesný program hlavního pódia a přilehlých aktivit bude neustále aktualizován na níže uvedených internetových stránkách.

Přihlášky na turnaje, prosím, zasílejte na: s.zavadilova@radostvpohybu.cz

 

V prostoru Hamru se v rámci doprovodného programu pod záštitou „Česko se hýbe“ představí partneři Všeobecná zdravotní pojišťovna (VZP) a Lázně Poděbrady a.s. Na společném stánku si budou moci zájemci nechat zdarma změřit základní hodnoty zdravotního stavu, jako je například krevní tlak nebo hladina cholesterolu.

Zástupci VZP a akciové společnosti Lázní Poděbrady také poskytnou informace k aktuálním dotačním programům pro rodiny či seniory, o preventivních programech a benefitech VZP či lázeňských programech.

 

On-line magazín WellnessNoviny.cz je jedním z mediálních partnerů akce.

Ke stažení
HARMONOGRAM TURNAJŮ POMÁHEJ POHYBEM 2012 – ke stažení (.pdf) 490,63 kB

Pomáhej pohybem

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka