Pomáháme pohybem

Zumba a Africa mambo pro Dominika

V sobotu 30. dubna si můžete zacvičit 2 hodiny Zumby a hodinu Africa mambo dance ve wellness centru Radlice na Praze 5. Svou účastí podpoříte dobrou věc a usnadníte život nemocnému 10 letému Dominikovi, který je těžce nemocný a potřebuje čtyřiadvacetihodinovou péči. Výtěžek ze zakoupených vstupenek bude použit na nákup speciálního invalidního vozíku. To vše díky Občanskému sdružení Slunce dětem, jehož zakladatelkou je modelka Lili Sarah Fischerová.

„Akce se uskuteční ve Wellness centru v Radlicích. Zvány jsou všechny ženy, které mají rády pohyb. Zakoupením vstupenky, která stojí 350 korun, budou mít účastnice možnost vyzkoušet jak taneční hodiny, tak jim budou k dispozici thajské terapeutky z centra Sabai, profesionální vizážisté ze Sephory a kadeřníci ze studia Hair in Fashion" zve Lili Fischerová.

Cena vstupenky: 350 Kč. Vstupenky je možné zakoupit na recepci FITNESS STATION v areálu plaveckého stadionu SK Motorlet, Radlická 298/105, Praha 5, tel.: 251 554 699

Program

10:00 Zahájení akce

10:10 - 11:10 Aerobik Africa mambo dance s Kateřinou Dobešovou

11:25 - 12:25 Zumba s Karolínou Poustkovou

12:40 - 13:00 Přednáška o zdravé výživě

13:00 Předávání charitativního šeku za účasti VIP osobností

13:10 - 14:10 Zumba s Vendulou Kořínkovou

14:10 - 14:20 Charitativní tombola

15:00 Ukončení akce

Profesionální vizážisté parfumerií Sephora Vás seznámí s nejnovějšími trendy v líčení a zdarma nalíčí dekorativní kosmetikou světoznámých značek. Kadeřníci salonu Hair in Fashion Vám nabídnou trendové poradenství a vytvoří účes podle Vašich představ. O regeneraci těla se postarají thajské terapeutky z centra Sabai.

Součástí sportovního odpoledne je také tombola, ve které se bude soutěžit o hodnotné ceny.

Pro všechny účastnice kromě bohatého programu a známých tváří jako Klára Issová, Bára Nesvadbová, Iveta Lutovská a další čeká i mnoho dárečků. Dostanou vody od firmy San Benedetto, sladké tyčinky Corny, kosmetické dárečky od Sephory a Hair in Fashion,spousty slevových kuponu a vstup na služby do sportovního centra v Radlicích.

Akci podporuje i redakce portálu www.WellnessNoviny.cz

Ke stažení
leták Pomáhejme pohybem (.pdf) 374,53 kB

Pomáháme pohybem

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka