Pojmenujte konferenční sály a soutěžte o relaxační pobyt v hotelu Amarilis

Zapojte se do soutěže a pomozte pojmenovat konferenční sály Hotelu AMARILIS v Praze! Hotel Amarilis disponuje hlavním konferenčním sálem až pro 150 osob, který je dále možný rozdělit na tři samostatné sály. V hotelu dále k dispozici dva samostatné salónky mimo konferenční prostory, které by si pojmenování zasloužily také.

Ti z vás, kteří na e-mailovou adresu sales@jerome.cz zašlou 6 nejoriginálnějších pojmenování sálů a salónků získají ,,Relaxační pobyt v hotelu“ ZDARMA!

 

Relaxační pobyt obsahuje:

  • 2x ubytování pro 2 osoby
  • 2x bohatá bufetová snídaně pro 2 osoby
  • Župany po celou dobu pobytu
  • 2 hodiny wellness jen pro vás dva (infra sauna, parní sauna, whirpool, masážní sprchy, vyhřívané lavice a relaxační místnost)
  • 10% sleva do restaurace U Zlaté podkovy pod Pražským hradem

 

Soutěž platí do konce ledna, začátkem února budou vyhlášeny výsledky prostřednictvím facebooku a oficiálních internetových stránek hotelu.

Pojmenujte konferenční sály a soutěžte o relaxační pobyt v hotelu AmarilisPojmenujte konferenční sály a soutěžte o relaxační pobyt v hotelu AmarilisPojmenujte konferenční sály a soutěžte o relaxační pobyt v hotelu AmarilisPojmenujte konferenční sály a soutěžte o relaxační pobyt v hotelu AmarilisPojmenujte konferenční sály a soutěžte o relaxační pobyt v hotelu Amarilis

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka