Podzimní veletrhy pro zdraví a krásu v Letňanech

Již tradičně se v podzimních měsících uskuteční souběh veletrhů pro zdraví a krásu – WELLNESS BALNEA, BEAUTY STYL, HARMONIE a FITNESS EXPO, které budou probíhat ve dnech 8-10.10.2009 v PVA Letňany.

VELETRH WELLNESS BALNEA
Veletrh se zaměřením na wellness, lázeňství, rehabilitaci a regeneraci probíhá již pátým rokem a prezentují se zde významné firmy s rozsáhlou nabídkou vybavení pro vodní procedury (bazény, whirlpooly, dřevěné vany), horké procedury (vyhřívárny, sauny, páry), masáže, kosmetické služby a vybavení fitness a wellness center. Pro návštěvníky připravujeme bohatý doprovodný program - přednášky na téma zdravé výživy a hubnutí, ukázky mnoha typů relaxačních i rekondičních masáží, seminář pro zájemce o zdravotní cvičení tai - ti nebo možnost vyzkoušení diagnostiky pomocí iridologie. Profesionálové ocení odbornou konferenci s tematikou profesionálního wellness centra, kterou zaštítily profesní sdružení firem z oboru.

VELETRH BEAUTY STYL
Nejnovější trendy z oblasti kosmetiky, kadeřnictví, nehtového designu a bižuterie nabídne veletrh BEAUTY STYL. Návštěvníci se mohou těšit na atraktivní doprovodný program, jehož součástí budou prezentace předních kadeřníků a vizážistů, odborné přednášky a soutěže. V rámci veletrhu proběhne mistrovská soutěž profesionálních nehtových designérek v Nail Artu, kde vítězka v kategorii 2D a 3D obdrží šek na 50.000,- Kč.

VELETRH HARMONIE
Myšlenka harmonického spojení člověka s přírodou vedla veletržní správu Terinvest k uspořádání  již 14. ročníku  veletrhu Harmonie. Novinkou je jeho  zaměření pouze na zdravou výživu  a biopotraviny. Nákup biopotravin se stal jedním z nejúspěšnějších trendů v novodobém potravinářství.  V očích spotřebitelů se čím dál více posunuje význam slova biopotravina do kategorie zdraví. Většina spotřebitelů si totiž jídlo z polí obhospodařovaných k přírodě šetrnějším způsobem spojuje především s pojmy zdravé nebo zdravější. To je i hlavním důvodem, proč lidé biopotraviny kupují a proč jsme veletrh takto nově pojali. Zdravé jídlo znamená zdravý životní styl, a ten by se měl prezentovat právě na veletrhu  Harmonie.
Z firem, které se budou prezentovat na veletrhu, jmenujme například Biopekárnu Zemanka, které se podařilo dvakrát za sebou zvítězit v soutěži Česká biopotravina. Nedílnou součástí veletrhu bude i zajímavý doprovodný program, včetně kurzů zdravého vaření.

VELETRH FITNESS EXPO - Největší Fitness Show v České Republice

Úspěšná sekce fitness při posledním ročníku Sport Prague se konečně dočkává své vlastní a jedinečné výstavy. Každým rokem na podzim bude probíhat největší výstava fitness v České republice v areálu PVA v Letňanech - FITNESS EXPO. Čekají na vás posilovací stroje všech předních výrobců, spousta fitness doplňků a oblečení, ta nejlepší a nejúčinnější sportovní výživa a skvělý doprovodný program.

V rámci  výstavy se budou konat různá vystoupení, soutěže, autogramiády a rozhovory. Hlavní pódium bude od začátku do konce výstavního dne praskat ve švech. Vystoupením těch NEJ kulturistických es současnosti, fitness a aerobic osobností, vystoupení tanečních skupin, karatistů, akrobatů, zápasníků, boxerů a mnoho dalších. Každý, kdo vyplní AKČNÍ KARTU, jenž bude ukryta uvnitř průvodce veletrhem, se bude moci zapojit do FITNESS maratónu a prověřit si tak svoje schopnosti na určených stanovištích.

 

Podzimní veletrhy pro zdraví a krásu v LetňanechPodzimní veletrhy pro zdraví a krásu v LetňanechPodzimní veletrhy pro zdraví a krásu v LetňanechPodzimní veletrhy pro zdraví a krásu v Letňanech

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka