Podzimní série odborných kosmetických veletrhů BEAUTY FORUM

Po březnové akci ve Varšavě a květnové premiéře v Lipsku bude série odborných kosmetických veletrhů BEAUTY FORUM pokračovat i po letní pauze. Již v polovině září se můžete těšit na BEAUTY FORUM & SPA ve Varšavě, následující víkend bude patřit BEAUTY FORU AUSTRIA v Salzburgu a veletržní sezónu v polovině října zakončí BEAUTY FORUM v Mnichově.

Veletrhy BEAUTY FORUM se za 26 let své existence dokonale etablovaly na trhu kosmetických produktů a služeb a staly se místem setkávání nejvýznamnějších odborníků z branže. Pro kosmetické firmy představují příležitost seznámit se s tržními trendy, nalézt nové obchodní příležitosti a navázat cenné kontakty. Organizátorem nejprestižnějších evropských odborných kosmetických veletrhů BEAUTY FORUM je německá společnost Health and Beauty.

BEAUTY FORUM AUSTRIA: 24. - 25. září 2011, Salzburg

Přední rakouský kosmetický veletrh letos přichází s novým konceptem, silnými partnery a novými vystavovatelskými oblastmi. Poprvé se zaměří na obor wellness & spa, který bude pod dohledem předních odborníků tvořit samostatnou tematickou oblast. Výjimečná pozornost bude věnována především požadavkům atraktivní branže wellness hotelů a malých specializovaných podniků s profesionálními lázeňskými koncepty.

Kromě novinek bude již tradičně zastoupena oblast kosmetiky, pedikúry, manikúry a doplňků. Na návštěvníky čekají atraktivní programy dalšího vzdělávání a napínavé šampionáty.

BEAUTY FORUM MÜNCHEN: 15. – 16. října 2011

Veletrh BEAUTY FORUM MÜNCHEN si loni odbyl svoji premiéru na novém mnichovském výstavišti. Své novinky ze všech oblastí profesionální kosmetiky zde představilo na 850 firem a značek. Účast 39 tis. odborníků z šedesáti zemí dokazuje výjimečné postavení mnichovského veletrhu mezi evropskými kosmetickými akcemi.

V letošním roce BEAUTY FORUM MÜNCHEN opět představí klasické obory profesionálních kosmetických služeb a zároveň rozšíří nové tematické oblasti zavedené v roce 2010 - Wellness & Spa, přírodní kosmetika a Medical BEAUTY FORUM.

Pestrý doprovodný program nabídne národní i mezinárodní šampionáty a soutěže představující největší talenty z oblasti make-upu a nehtového designu. Od loňského ročníku se soutěží rovněž v body- a facepaintingu.

Odborné přednášky a prezentace v rámci Mezinárodního kosmetického fóra IFC představí návštěvníkům nejnovější trendy v produktech a jejich aplikaci. Účastníci si budou moci vybrat ze široké nabídky přednášek a workshopů v rámci různých tematických fór – kosmetika, wellness, manikúra, přírodní kosmetika, medical beauty a business.

Podzimní série odborných kosmetických veletrhů BEAUTY FORUM

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka