Podzimní saunová permanentka v Aqua Palace Praha

Dny se pomalu ale jistě krátí, sluníčko střídají mraky a přeháňky a chřipková epidemie hrozí za dveřmi. Pojďme si posílit imunitu, krásně se prohřát, a ještě u toho třeba i něco zažít. Aqua Palace připravil výhodnou podzimní saunovou permanentku.

Až do konce října si návštěvníci Aqua Palace mohou pořídit saunovou permanentku za zvýhodněnou cenu: za 4 699 Kč obdrží 10 vstupů jak do Saunového, tak do Vodního světa, kde jim je k dispozici 14 saun a prohříváren, finské sauny nebo římské lázně. Kromě obyčejného saunování je možné navštívit i saunové ceremoniály nebo medové, jogurtové a solné peelingy, a tím si zajistit krásnou a mladistvou pleť až do prvních jarních slunečních paprsků.

Možná se sami sebe ptáte, k čemu je saunování dobré. Vězte tedy, že při saunování dochází k detoxikaci organismu - teplo otevírá póry kůže a odvádí škodliviny. Zároveň zlepšuje krevní oběh, zvyšuje odolnost organismu proti nachlazení , má blahodárné kosmetické účinky na pokožku - při pravidelném saunování se kůže zpevňuje a uzdravuje a při celoročním pravidelném navštěvování sauny, obzvlášť v zimních měsících, kdy tělo trpí nedostatkem tepla, tak uděláte něco prospěšného pro své zdraví.

Permanentka navíc platí 6 měsíců od data vydání, proto je nejen na dlouhé podzimní, ale i ještě delší zimní večery jako stvořená. Nebojte se hýčkat se, vy si to zasloužíte.

Zdroj fotografií: www.aquapalace.cz

Dopřejte si dostupný luxus v podobě římských lázníPříjemně vytopená finská sauna čeká na vaši návštěvu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka