Podzimní konference APR v plné přípravě

Příprava konference provozovatelů bazénů, aquaparků a wellness provozů, která proběhne 21. – 22. října 2014 ve Wellness centru Kuřim je v plném proudu. Z příspěvků přednášejících se začal sestavovat sborník přednášek, připravuje se i jídelníček a večerní program. Ještě volná místa na konferenci se snad zaplní začátkem tohoto týdne. WellnessNoviny.cz jsou mediálním partnerem této konference.

Co mohou účastníci očekávat v rámci odborného programu na téma "Jak získat pravidelného návštěvníka?"

Nosnou přednášku bude mít odborník na ekonomii a marketing, Ing. Richard Neuwirth PhD z Vysoké školy tělesné výchovy a sportu Palestra.

Na jeho přednášku naváže Ing. Martina Křenková z projektového a poradenského ateliéru Bazény a wellness s představením projektu statistického hodnocení provozů bazénů a wellness, ke kterému předseda APR a vedoucí Vodního Ráje v Jihlavě Miroslav Veselý předvede první výsledky zakomponováním dat několika z několika provozů.

Velmi očekávanou přednáškou bude vystoupení ředitele našeho největšího aquaparku Čestlice Ing. Radka Steinhaizla, který je znám velkými praktickými zkušenostmi, ale i výborným slovním projevem a zajímavost přednášky naznačuje i jeho zaslaný příspěvek do sborníku.

Tradičně výborná a plná praktických zkušeností bude určitě i přednáška dalšího z bazénových šéfů - Bc.Karla Kouteckého z Plaveckého areálu v Sokolově. "Místní barvy bude hájit" Ing. Jan Sojka, manager Wellness centra Kuřim, který úspěšně zvládl i nápor slevových portálů a dokázal z nich využít maximum pro svůj areál i pro klienty. Jak to úspěšně dělají v Kuřimi stojí za pozornost i pro ostatní.

Do trochu jiné oblasti v získávání zákazníka by měla zajít přednáška saunového mága Pavla Hofrichtra z on-line magazínu WellnessNoviny.cz. Zážitkové saunování je u nás stále novinka a saunové provozy, které tuto činnost zařadily do svého saunového programu, jsou krok před konkurencí a vykazují vyšší návštěvnost. Předpokládám, že se v případě Pavla Hofrichtra nebude jednat jen o přednášku, ale saunový ceremoniál provede večer při saunování. Pro ostatní máme připravené videoukázky z ceremoniálů z poslední mezinárodní soutěže SAUNAFEST 2014.

Pozdní odpoledne a večer pak využijeme k návštěvě Wellness centra v Kuřimi, kde se budeme moci na vlastní oči podívat, o čem Honza Sojka povídal ve své přednášce. Navštívíme nejen návštěvní prostory, ale i "zákulisí" areálu a kdo bude chtít, může si vše sám vyzkoušet.

Odborný program je nachystán i na druhý den konference. Podíváme se na nové předpisy a legislativu, se kterou nás seznámí Ing.Milan Šmíd z projektového ateliéru Bazény a wellness s.r.o a současně externí vyučující VŠTVS Palestra. Účastníci dostanou také informaci k prováděným kontrolám tobogánů a skluzavek.

Zájemci o účast na konferenci se ještě mohou přihlásit prostřednictvím on-line přihlášky, která je na stránkách internetových stránkách v rubrice Akce - připravujeme.

Fotografie zaslal pan Šmíd Milan, APR – děkujeme.

Podzimní konference APR v plné přípravěPodzimní konference APR v plné přípravěPodzimní konference APR v plné přípravěPodzimní konference APR v plné přípravěPodzimní konference APR v plné přípravěPodzimní konference APR v plné přípravě

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka