Podzim v Aquapalace Praha

Aquapalace Praha v říjnu nabízí několik zajímavých akcí. Každý čtvrtek probíhá tajemné saunování při svíčkách a za doprovodu hudby a v sobotu zážitkové saunování. Speciální akcí je Tyrolský saunový večer konající se v sobotu 18.10. a Halloweenské saunování za svitu svící skrytých v dýních ve čtvrtek 30.10.

V Aquaparku je několik druhů saun, například venkovní ruská sauna s vysokou teplotou a pozitivními účinky na organismus, nebo kamenný domek, částěčně zahloubený do země, obložený světlým dřevem. Teplo v tomto domku je vyzařováno okrasnými kamny v čele prohřívárny. Je zde i 5 saun finských u kterých se nachází i relaxační zařízení jako aromatické sprchy, vířivky či relaxační místnosti.

Aquapalace Praha nabízí několik druhů saunových ceremoniálů. Jedním z nich je vonný, který se provádí ve finských saunách a trvá zhruba 10 minut. Ceremoniál medový je jeden z nejoblíbenějších, protože se celé tělo potírá medem a díky tomu je pokožka hebká a vláčná. Solný peeling se aplikuje v parních lázních pod vedením saunéra. Do pokožky se vetře sůl a nechá se působit s teplou párou. Po vstřebání se kůže dezinfikuje a zůstane hebká.

Více informací najdete na webových stránkách.

Podzim v Aquapalace PrahaPodzim v Aquapalace PrahaPodzim v Aquapalace Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka