Plzeň čeká víkend plný dramat

hostí MČR ve sportovním aerobiku

Nejlepší čeští závodníci ve sportovním aerobiku, fitness týmech a ATS se utkají 6. až 8. října 2017 na mistrovství České republiky v Plzni. Téměř tisícovka závodníků tady předvede to nejlepší, s čím se hodlá představit na blížícím se světovém šampionátu v nizozemském Leidenu.

Se svými propracovanými sestavami se na Mistrovství České republiky ve sportovním aerobiku, fitness týmech a ATS ve Sportovní hale TJ Lokomotiva Plzeň představí zástupci naší aerobikové elity, včetně úspěšných medailistů z evropských a světových šampionátů.

Největší souboje o postupová místa jsou tradičně očekávány u individuálních sestav žen, kde mezi horké favoritky patří Adéla Citová z Fitness studia Louny, která bude pod vedením trenérky a choreografky Jitky Hofmannové obhajovat loňský titul mistryně ČR. Jistě předvede skvělý výkon: na své konto si mimo jiné připsala i cenné zkušenosti z mezinárodních závodů a na posledním mistrovství Evropy získala bronzovou medaili.

Ostře sledovaný bude také výkon Terezy Tydlitátové z Corridoor Teamu, která je díky svému úspěchu na mistrovství Evropy, kde obsadila stříbrnou příčku, rovněž kandidátkou na medailové umístění. Na mezinárodní závody se vrátila po třech letech pauzy a vážném zranění a předvedla skvělý výkon.

Dalším horkým favoritem na medailová umístění bude v kategorii dospělých zkušené Trio Fitness studia Louny ve složení Kristýna Zahradníčková, Lucie Veličková a Adéla Citová, které zaslouženě získaly zlato i na posledním mistrovství Evropy.

Velké a napínavé utkání se odehraje jistě také v kategorii juniorů. V kategorii žen 14 až 16 let se předvede loňská mistryně světa v této kategorii Karolína Kudláčková ze Studia K Barrandov a nadějná Viktorie Prokopová z Fitness Center Báry a Hanky Šulcových.

A skvělé výkony jistě podá i zlaté juniorské trio z mistrovství Evropy v sestavě Dominika Herzánová, Marika Podlucká a Andrea Švihálková z Corridoor Teamu.

Nejvíce závodníků na mistrovství bude již tradičně pocházet z Fitness centra Báry a Hanky Šulcové. V soutěži pódiových skladeb pak bude nejvíce zastoupená Gymnastická škola Martiny Wudyové z Mladé Boleslavi a pořadatelský klub Aerobik klub LADY Plzeň.

Všichni závodníci se však na jednom shodují: o tomto víkendu v Plzni chtějí ukázat, s čím a v jaké kondici se hodlají utkat se soupeři na mistrovství světa v nizozemském Leidenu, které se koná už 17. až 21. října 2017.

 

Harmonogram: Mistrovství ČR ve sportovním aerobiku, fitness týmech a ATS vypukne v pátek 6. října ve 14 hodin, kdy budou probíhat základní kola. V sobotu je pak na pořadu dne semifinále v kategorii 8 až 10 let, 11 až 13 let a 14 až 16 let a některé kategorie 17 a více let. Neděle bude ve znamení velkého finále všech kategorií.

 

Aktuální výsledky a průběh: https://www.facebook.com/fisaf.cz/

 

On-line magazín WellnessNoviny.cz je mediálním partnerem Českého svazu aerobiku a fitness FISAF.cz.

Foto archiv Fisaf.cz a Jaroslav Appeltauer. Fotografie zaslala Zuzana Rybářová, AMAZE.media – děkujeme.

Plzeň čeká víkend plný dramat Plzeň čeká víkend plný dramat Plzeň čeká víkend plný dramat Plzeň čeká víkend plný dramat Plzeň čeká víkend plný dramat Plzeň čeká víkend plný dramat

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka