Plavecká štafeta zahájena

Potápění pro dobrou věc podpořily finalistky soutěží MISS

V rámci aktivit s názvem AQUA UNITED 2011 ke Světovému dni vody (22.3.) se koná Vodní týden v aquaparcích po celé ČR. Ve středu 23.3. odstartoval Den pro dobrou věc v Aquapalace Praha sérii plaveckých štafet – třicetiminutovek. Odpoledne v aquaparku v Čestlicích bylo věnováno potápění celebrit. V osmimetrové potápěčské jámě ochutnalo potápění na patnáct hostů. Při potopení byly vyloveny kartičky s názvy dětských domovů, které získají hodnotné ceny.

Akce se zúčastnily finalistky soutěží MISS a další známé osobnosti: Bára Kolářová, Mirka Košťanová, Sarah Lilian Fischer, Hanka Věrná, Lucie Smatanová, Šárka Sokolová a Vladimír Hron, který celou akci vtipně moderoval.

Plavecká štafeta přinesla první výsledek – v Aquapalace bylo za 30 minut uplaváno 2444 metrů. Do konce vodního týdne proběhnou štafety i v dalších aquaparcích a tam kde doplavou nejdál získají pro sebe aquazorbingovou kouli a pro partnerský dětský domov vybavení dětského koutku od společnosti Pompo.

Spousta vodních aktivit přináší AQUA UNITED 2011

Návštěvníci vybraných aquaparků (např. Aquaparku Olešná, Krytého bazénu Ústí nad Orlicí, Aquaparku Hradec Králové, Wellness hotelu Frymburk, Centra Babylon, Vodního ráje v Jihlavě, Chrudimského bazénu nebo v Aquapalace Praha) mohou vyzkoušet zajímavé vodní atrakce jako je ROSCO aquabike, aquazorbing, aquazumba, aquaaerobic. Nebudou chbět soutěže a speciální překvapení jako je vodní noc – koupání a saunování při svíčkách, saunové ceremoniály. Součástí projektu AQUA UNITED 2011 budou i vzdělávací programy pro děti a mládež ve formě prohlídek zázemí jednotlivých aquaparků a ukázek poskytování první pomoci. Program akce je k dispozici na webu www.Aquamanie.cz

 

Partnery projektu AQUA UNITED 2011 jsou AAABYTY.CZ, POMPO, YAMAHA, VEOLIA a portál www.AquaInfo.cz , který vzniká za podpory MMR. Web www.AquaInfo.cz je obsáhlým souborem informací o vodě s tipy na nejlepší místa pro koupání v celé ČR. Obsahuje rovněž 40 videí z aquaparků a krytých bazénů z jednotlivých krajů republiky. Akci pořádá firma Pavel Hofrichter – RAIN STUDIO.

 

Na aktivitách podporujících ochranu vodních zdrojů země a Světový den vody se podílí mnoho organizací, jako například UN WATER,  FAO, UNESCO, WHO, UNICEF a další.

Plavecká štafeta zahájena Plavecká štafeta zahájena Plavecká štafeta zahájena Plavecká štafeta zahájena

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka