Plavby po Jadranu v roce 2015 za výhodné ceny

Již 24. sezónu si můžete s CK Natur Travel užít plavbu na jachtách podél chorvatských ostrovů a ostrůvků. Velké jachty s veškerým servisem nabízí týdenní plavby jako skutečně netradiční, báječnou dovolenou. Vydejte se do řady městeček, přístavů, na opuštěné pláže s úžasným koupáním v zátokách, objevujte přírodní krásy nebo pozorjte delfíny. Plavby jsou každoročně určeny jak naturistům s koupáním a opalováním bez plavek, tak v kalendáři nechybí tzv. textilní plavby pro klienty v plavkách.

K dispozici jsou Vám dvě jedinečné jachty: Vjeko a Silva. Stále platí také výhodné ceny v režimu First minute. Jachtu můžete mít také pro ucelenou skupinu!

Vjeko patří mezi nejmodernější a nejpohodlnější lodě na celém Jadranu. Její pětičlenná posádka zajišťuje kompletní servis pro max. 21 osob, a to včetně klimatizace prostor lodi, sluneční paluby s lehátky, baru nebo dalších maličkostí, které Vaši plavbu zaručeně zpříjemní.

Silva naopak letos oslavila své 100. narozeniny a je jedním z posledních zástupců tradičních historických lodí na Jadranu, tzv. trabakulů. Proto plavba na této lodi je vlastně výjimečným zážitkem na zcela funkčním historickém exponátu. Tato loď pojme max. 28 osob a plný komfort skupině poskytuje čtyř- až pětičlenná posádka.

Obě dvě jachty jsou schopny plout pod rozvinutými plachtami. Turisté jsou ubytováni ve dvou- nebo třílůžkových kajutách v podpalubí. Třikrát denně je vydávána vynikající (převážně mořská) strava. Přes noc loď kotví v některém z přístavů na chorvatském pobřeží nebo u ostrovů, ve dne střídavě pluje a kotví  v opuštěných zátokách s průzračnou vodou. Za jednu takovou plavbu stihnete obdivovat krásy národních parků (Kornaty, Krka, Mljet), ochutnat vynikající zmrzlinu v Dubrovníku nebo prozkoumat ostrov Hvar.

CK Natur Travel úzce spolupracuje s německými naturistickými CK, od čehož se odvíjí nejen úroveň poskytovaných služeb. Pohodový pobyt na těchto jachtách doprovázený krásnými scenériemi se jistě stane nezapomenutelným zážitkem. Jelikož je tento typ plaveb oblíben a hojně prodáván i v dalších západních zemích EU, je na lodi vždy přítomen česky mluvící zástupce CK Natur Travel. Podrobné informace o plavbách, termíny, trasy a ceny naleznete na www.naturtravel.cz.

Ke stažení
Plavby na rok 2015 (.pdf) 754,40 kB
Ceník plaveb 2015 (.pdf) 1,55 MB

Jachty Silva a VjekoBěhem plavby můžete obdivovat krásné výhledyKdyž si zapomenete plavky, nevadí!I takové jídlo může být na palubě servírováno

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka