Plavby na jachtách SILVA a VJEKO v roce 2014

Sezona 2014 je pro jachtu SILVA vyjímečná, bude tomu právě 100 let od jejího spuštění na vodu. A 100 let je úctihodné číslo i pro dřevěnou loď. Naše redakce pravidelně informuje o wellness pobytech na jachtách VJEKO a SILVA, píšeme reportáže a můžeme dovolenku na palubách lodí CK NATUR TRAVEL podél chorvatských ostrovů na základě osobní zkušenosti jen a jen doporučit!

Program plaveb na historické jachtě SILVA a moderní jachtě VJEKO pro rok 2014 je již hotov a prodej byl zahájen. Informace naleznete na našich www stránkách. Nabídkový leták pro rok 2014 je ke stažení zde

Takže, chcete-li SILVĚ osobně "popřát", máte možnost. Pro rok 2014 jsme připravili 5 zajímavých tras, do programů jsme zařadili několik nových, či méně často navštěvovaných, míst. Můžete se tak těšit na méně známý ostrov Lastovo, na historická centra Zadaru, Šibeniku či Splitu, samozřejmě nechybí oblíbené cíle jako Dubrovník, Trogir, Hvar, Korčula, Vis a Modrá jeskyně. Navštívíme také řadu národních parků, jako jsou NP Krka, NP Kornati a NP Mljet. Specialitou je autobusový výlet do Mostaru.

Během červnové plavby do Dubrovníku je více času a prostoru věnováno poznávání navštívených míst se zkušeným průvodcem, blíží se tak více charakterem k poznávacímu zájezdu, ale samozřejmě nezapomínáme na koupání a relaxaci i během této plavby (tato červnová poznávací plavba není určena pro naturisty, ale pro klienty v plavkovém režimu).

Stejně jako v minulých letech můžete využít výrazných slev, za včasnou rezervaci (Silva - do konce listopadu 10%) , pro skupiny již od 4 osob, pro 3. osobu v kajutě, kombinace 2-týdnů. Záloha je, do konce listopadu, opět jen 10%. 100leté výročí SILVY bude samozřejmě uvedeno i na oblíbených tričkách, ale připravujeme i další typy suvenýrů.

Foto: webová prezentace pořadatele

Plavby na jachtách SILVA a VJEKO v roce 2014Plavby na jachtách SILVA a VJEKO v roce 2014Plavby na jachtách SILVA a VJEKO v roce 2014Plavby na jachtách SILVA a VJEKO v roce 2014

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka