PHYTOMER

profesionální mořská kosmetika pro salony krásy, wellness a lázně

Představujeme vám francouzskou značku profesionální kosmetiky, exkluzivně dodávanou do těch nejluxusnějších spa, kosmetických salonů a wellnesů po celém světě, včetně zaoceánských lodí. Phytomer má svoji krátkou tradici i v České a Slovenské republice. Od roku 2015 ji zde distribuuje společnost Beautyfan s.r.o. V kosmetickém salonu kliniky se kosmetika Phytomer používá a zároveň slouží jako referenční a školící centrum v ČR.

Tato společnost je vlastněná doc. MUDr. Romanem Šmuclerem, CSc., který kromě jiného vlastní jednu z prvních klinik estetické medicíny v ČR, Asklepion.

PHYTOMER

Vůdčí postavení v oblasti profesionální péče

Téměř 50 let existence

Zastoupená v 80 zemích

Používaná v 10 000 lázní a salonech

20 postupů ošetření

250 produktových referencí

30 výzkumných pracovníků na 1500 m2 laboratoří

Partner několika stovek 5* hotelů

Výroba ve Francii

90% ingrediencí pochází z Bretaně

 

Odborné dovednosti, které společnost PHYTOMER za téměř 50 let získala, jí dovolují vytvářet manuální postupy ošetření, jež jsou určené výhradně pro spa, wellness a kosmetické salony. Nejlepší terapeuti z celého světa je provádějí v 10 000 prodejních místech, přičemž stovky z nich tvoří věhlasné hotelové lázně.

Společnost PHYTOMER je průkopníkem v oblasti mořské biotechnologie.

Sami si vyvíjíme špičkové aktivní složky. S nadšením vytváříme inovativní produkty, abychom dosáhli rekordní účinnosti. Naše výroba ve francouzském Saint-Malo v Bretani působí s trvalým ohledem na ochranu životního prostředí. Pojďte odhalit, jak nám v průběhu generací pomáhá moře pečovat o pokožku, abychom podtrhli její krásu.

​Každý den transformujeme moře do produktů ošetřujících pokožku.

Je to proto, že moře je životně důležitou a nejbohatší součástí neuvěřitelné biologické rozmanitosti a rovněž je blízce spřízněno s našimi buňkami: obsahuje vše podstatné pro krásu a zdraví naší pokožky. Vyrábíme z něj produkty a ošetření s vynikající účinností. Chceme všem ženám i mužům, ať už žijí kdekoliv, nabídnout to nejúchvatnější z moře pro krásnou a zdravou pleť.

Hledáme špičkové inovace a maximální účinky.

Společnost PHYTOMER je průkopníkem v oblasti mořské biotechnologie. Naši výzkumní pracovníci jako první na světě kultivují v laboratořích moře a jeho organizmy za účelem zvýšení pozitivního účinku moře na pokožku. Vytvářejí tak ty nejčistší a nejúčinnější aktivní mořské látky. Tato vědecká činnost je zárukou výjimečné účinnosti a mimořádného pocitu.

​Pod vašima rukama se pokožka stane krásnější.

S našimi obličejovými a tělovými ošetřeními jste pokožce nejblíže, což umožňuje harmonizaci těla a duše a pocit naprostého restartu organismu. Pro zajištění viditelných výsledků kombinujeme nejúčinnější produkty určené profesionálům s originálními manuálními technikami.

Jsme průkopníci v kultuře odpovědné za ochranu moře a jeho úžasné biologické rozmanitosti.

Moře, to je náš život, naše vášeň. Mořské biotechnologie nám umožňují odhalit jeho výjimečný potenciál a zároveň ho chránit. Naše zcela nové programy kultivace řas jsou udržitelné a pomáhají obnovit druhy ohrožené vyhynutím.
V každém kroku výroby prosazujeme ekologicky zodpovědný přístup. Používáme obnovitelné zdroje, využíváme filtračních zahrad k čištění odpadních vod a aplikovali jsme systém inteligentní recyklace surovin, protože ochrana moře je pro nás srdeční záležitostí.

 

NABÍDKA PROCEDUR

Krása obličeje

PIONEER TREATMENT Omlazující ošetření

Díky špičkové biotechnologické účinnosti spojené s výjimečnou modelující masáží působící proti stárnutí se pokožka okamžitě stává hladší, pevnější a zářivější.

EXTENDED YOUTH Zpevňující ošetření pro korekci vlásek

3 významné fáze v jedné ultra účinné péči pro opětovné vyhlazení pleti, vyplnění vrásek a remodelaci kontur obličeje.

WHITE LUMINATION Rozjasňující a sjednocující ošetření

Okamžité rozjasnění pro krásnou zářivou pleť s viditelnou redukcí pigmentových skvrn.

HYDRA BLUE Hydratační a vyplňující ošetření

Pokožka je účinně hydratovaná, pleť je zklidněná a zářivá. Je vypnutá a má svěží vzhled.

CITYLIFE Osvěžující ošetření odstraňující nečistoty z pokožky

Za 60 minut se odstraní částečky městského znečištění z pokožky a obnoví se svěžest dehydrovaného obličeje s přizpůsobením se prioritnímu problému pokožky: unavená pleť nebo nejednotný odstín pleti.

DOUCEUR MARINE Relaxační a zklidňující péče

Zábalová péče, která zklidňuje citlivou pleť a zlepšuje její ochranu, přispívá ke klidné a ideálně hydratované pokožce.

ACNIPUR Péče řešící nedokonalosti pleti

Čisticí program s prokázanou účinností proti nedokonalostem pleti pro viditelně zdravější a čistší pokožku.

Krása pohledu

EYE PERFECTION Zářivá vyhlazující péče pro oči

Jako doplněk ke všem obličejovým ošetřením 20 min Komplexní, ultra-účinné a relaxační ošetření pro pohled zářící mládím.

 

Krása těla

MORPHO DESIGNER Dokonalé zpevňující ošetření

Celková krása těla: zeštíhlení, zpevnění a kvalitnější pleť. Na vyhlazující opakovanou exfoliaci navazuje zjemňující modelující masáž pro vytvarování vysněných kontur.

SCULPT ZONE Razantní anticelulitidní ošetření břicha, hýždí a stehen

Razantní ošetření pro oblast břicha, hýždí a stehen redukující vaše nadbytečné oblé tvary a celulitidu v rekordním čase. Výsledek zeštíhlení je významný.

OLIGOMER®SILHOUETTE Zjemňující konturovací koupel

Komplexní dvoufázové ošetření: zeštíhlující koupel, na kterou navazují zeštíhlovací modelovací masáže celého těla.

BODY FIRMING Zpevňující tělový zábal

Aplikace vysoce aktivního gelového zábalu a následná modelovací masáž pro zpevnění pokožky a opětovné vypnutí tkání.

OLIGOMER®PUR Povzbuzující koupel

Koupel bohatá na remineralizující aktivní mořské látky v kombinaci s komplexní modelující masáží těla přispívá k celkovému povzbuzení.

40 SATIN SHIMMER Peeling s krystaly mořské soli

Exfoliace s krystaly soli v kombinaci s hydratační modelující masáží pro rychlé zkrášlení, které zanechává pokožku hladkou a hedvábnou.

BACK DETOX Relaxační a detoxikační ošetření zad

Uvolňující modelující masáž zad, vlasové pokožky a nohou v kombinaci s detoxikačními remineralizujícími mořskými produkty.

 

Výjimečný pocit pohodlí

OLIGOMER®SPA Holistický restart organismu

Toto výjimečné hluboce relaxační a posilující ošetření poskytuje jedinečný smyslový zážitek. Kompletní modelující masáž těla od prstů u nohou až k hlavě poskytuje okamžitý restart organismu a výjimečný pocit pohodlí.

SEA HOLISTIC Relaxační modelující masáž těla

Tato originální masáž bylinnými měšci inspirovaná thajskou masáží v kombinaci s lehkými dotyky, tlaky a napínáním postupně odstraňuje napětí.

TRÉSORS DES MERS Posilující modelující masáž těla

Součástí ošetření pro opětovné získání kondice je energická modelující masáž, po které je tělo uvolněné a plné energie; cítíte se jako u moře.

 

Jsme vám nápomocni při rozvíjení vašeho podnikání.

Rozvíjíme ambiciózní strategii na internetu a na sociálních sítích, abychom zvýšili povědomí o společnosti PHYTOMER, posílili vaše objemy prodejů a podpořili e-learning. Pro maximální podporu dalšího prodeje jsou naše náklady na ošetření stále vylepšovány a naše nabídka produktů je velmi atraktivní.
V každé fázi vašeho podnikání se snažíme vám podat pomocnou ruku. Můžete se na nás spolehnout, naším cílem je oboustranná spokojenost.

 

Pro více informací o obchodní spolupráci kontaktujte naše zastoupení:

Beautyfan, s.r.o.

Výhradní distributor profesionální kosmetiky PHYTOMER pro ČR a SR

Londýnská 160/39, 120 00 Praha 2

Pro profesionály: www.phytomer-pro.cz

Pro koncové spotřebitele: www.phytomer.cz

Telefon: +420 234 716 521, +420 234 716 504
E-mail: info@phytomer.cz

 

Fotografie zaslala J. Harvanová, Brand Manager Phytomer – děkujeme.

PHYTOMERPHYTOMERPHYTOMERPHYTOMERPHYTOMERPHYTOMERPHYTOMERPHYTOMERPHYTOMERPHYTOMERPHYTOMERPHYTOMERPHYTOMERPHYTOMERPHYTOMER

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka