Perly Šumavy

Pokud nevíte, kde se ubytovat při návštěvě Šumavy, přinášíme vám novinku v podobě perel. Perly Šumavy - to je totiž název pro síť ubytovacích zařízení v těch nejatraktivnějších místech. Najdete zde doslova ubytování pro každého. Od luxusních hotelů s neopakovatelnou atmosférou, přes moderní apartmány nebo stylové penziony pro milovníky romantiky.

Vyberou si ti, pro které je prioritou wellness, relaxace, aktivní dovolená nebo rodinná dovolená. Určitě zde najdete i atraktivní prostory pro pořádání různých konferencí, eventů a prezentací.

Zcela nový hotelový řetězec Perly Šumavy – nabízí v současné době osm ubytovacích zařízení s celkovou kapacitou cca 300 lůžek. Objekty jsou umístěny ve velmi atraktivních a turisticky zajímavých oblastech Šumavy.  Váš pobyt lze připravit doslova na míru, podle Vašich finančních možností, ale i podle zájmu o poznání Šumavy.  Doslova na míru připraví vedení řetězce pobyt, zajistí Vám průvodce, mapové podklady, půjčovnu kola apod. Hledáte ubytování pro „školu v přírodě“, firemní akci, nebo máte zájem prožít romantiku ve dvou? Záleží na Vás, zda si vyberete penzion uprostřed hlubokých lesů, nebo čtyřhvězdičkový hotel v anglickém stylu. Máte zájem o luxusní ubytování v místech, kde dávají lišky dobrou noc? To vše najdete na stránkách www.perlysumavy.cz.

Vyzkoušeli jsme si krásný hotel v Novém Údolí, ochutnali výborná jídla a vydali se na výlety do okolí. Náš krátký pobyt zcela jistě nebyl poslední a na stránkách WN si budete moci přečíst cestopis z našich příštích cest. Když na Šumavu - tak jedině s výběrem jedné z perel.

Veškeré další informace získáte na adrese sales@perlysumavy.cz.

 

 

Perly ŠumavyPerly ŠumavyPerly ŠumavyPerly Šumavy

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka