Pekelnou saunovou noc mají v Brně

Přijďte vyzkoušet saunové ceremoniály

Saunovou noc plnou pekelných saunových rituálů připravilo brněnské saunové centrum 4Comfort na sobotu 7.12.2013. Akce je zahrnuta do Týdne saunování, který vyhlašuje Česká asociace wellness. 4Comfort přináší zážitkové saunování v nejvyšší kvalitě a návštěvníci se mohou těšit na čokoládový, andělský nebo čertovský ceremoniál.

Připravili jsme si pro Vás další saunovou noc, tentokrát PEKELNOU. Opět pro Vás máme připravená překvapení, krásnou obsluhu, welcome drink. V neposlední řadě i tematické a jedinečné ceremoniály, show a peelingy.

Pekelná saunová noc - otevřeno do 24 hod.

Program saunových show a ceremoniálů zahrnutých v ceně vstupného:

20:30 Saunový ceremoniál 4 roční období
21:30 Čertovský ceremoniál
22:30 Čokoládový ceremoniál
23:00 Andělský ceremoniál

"Saunové centrum 4Comfort nabízí skvělé saunové zážitky. V rámci Týdne saunování jde o jeden z nejlepších tipů na saunovou noc 7. prosince. Stejně jako v pražském Aquapalace i zde připravili speciální saunové ceremoniály, show s hudbou, rekvizitami a profesionálním výkonem saunových animátorů" sděluje Pavel Hofrichter, pořadatel Týdne saunování.

Pekelnou saunovou noc mají v BrněPekelnou saunovou noc mají v BrněPekelnou saunovou noc mají v BrněPekelnou saunovou noc mají v BrněPekelnou saunovou noc mají v Brně

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka