Pardubice zažijí saunovou show

Saunové divadlo s mistrovskými ceremoniály bude hostit pardubický aquapark již podruhé. Zážitkové saunování si i v Pardubicích našlo množství příznivců a první saunová akce, která se uskutečnila v lednu, vyvolala velký zájem návštěvníků wellness centra. Nyní přichází pokračování, které navazuje na právě skončené mistrovství ČR v saunových ceremoniálech - SaunaFest. Zážitkové saunování se uskuteční v sobotu 12. dubna 2014.

Návštěvníci se mohou těšit na novinky v programu, ceremoniály, se kterými se soutěžilo na březnovém Mistrovství ČR. Nejlepší česká saunérka - Judita Müllerová (3. místo na mistrovství ČR v saunových ceremoniálech) předvede Ledovou královnu. Vicemistr ČR a nejlepší český saunér v mezinárodním žebříčku saunových animátorů SaunaRenking.com Jaroslav Pallas (6. místo na světě) připraví několik saunových ceremoniálů - show: Mistrovské vystoupení s názvem Fantom Opery nebo romanticky laděnou Noční Paříž. Vrcholem programu pak jistě bude společné vystoupení dvou saunérů - Judity a Jardy. V programu návštěvníci najdou i saunového pohádkáře Janka Poláka ze Slovenska. Ten překvapí novými saunovými pohádkami, které mají velmi zajímavý děj, do kterého zasahují sami saunující se návštěvníci.

Vedle moderních saunových ceremoniálů bude také čas na saunové peelingy. Saunová kosmetika se používá nejvíce v parní lázni a pro návštěvníky bude připraven kávový, kokosový, solný nebo cukrový peeling. Nejoblíbenější jsou však saunové medy - saunový med s peelingem v podobě rozemletých jadýrek broskví nebo hydratační saunový med s makadamiovým olejem.

Polévání kamenů vodou s vonnou esencí, nápadité rozhánění horkého vzduchu po sauně ručníky a vějíři, příjemná hudba, skvělá choreografie a kostýmy, které byste v sauně nečekali - to vše a ještě mnohem víc, na vás čeká celou sobotu.

Nezapomínáme ani na děti. V sobotu před obědem se uskuteční i speciální ceremoniály věnované dětem a rodinám. Pro děti a rodiny s dětmi jsou opět připraveny speciální ceremoniály, které jsou stále více oblíbené, již od 11 hodin. Esence provoní saunu, barevná světla vykouzlí atmosféru a nové saunové zážitky čekají na nejmenší návštěvníky a jejich rodiče. Program bude pokračovat saunovými ceremoniály a zážitkovým saunováním v hodinových intervalech.  Návštěvníci se mohou těšit na tradiční, cizokrajné a speciální vonné esence.

Přijďte si udělat krásné sobotní odpoledne s těmi nejlepšími saunéry z ČR a zavzpomínat si tak na březnové mistrovství ČR, které se konalo v sousedství Pardubic, v Cedru Spa. O pohodu návštěvníků se budou starat čtyři zkušení saunoví animátoři. Přijďte navštívit mistrovské saunové divadlo!

„Pravidelné saunování je součástí zdravého životního stylu. Pravidelnou návštěvu saun 1x týdně doporučujeme i rodinám s dětmi. Nyní je třeba připomenout, že saunování je vhodné po celý rok i v létě! Zážitkové saunování zpestřuje pobyt v sauně a nabízí nové zážitky. Vyzkoušejte si speciální saunové ceremoniály, saunové peelingy a prožijte nezapomenutelný den v Aquacentru Pardubice. Saunové ceremoniály mají tradici zejména v Německu a Rakousku a nyní se stávají oblíbené i v ČR“ zve Pavel Hofrichter z České asociace wellness.

Foto: Pavel Hofrichter, ČAW, děkujeme.

Ke stažení
Pardubice zažijí saunovou show (.pdf) 120,40 kB

Pardubice zažijí saunovou showPardubice zažijí saunovou showPardubice zažijí saunovou showPardubice zažijí saunovou show

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka