Panský Dvůr zve do Počernického pivovaru

Nově zrekonstruovaný Počernický pivovar najdete v Panském Dvoře v Dolních Počernicích

Panský Dvůr v Dolních Počernicích má za sebou bohatou historii, nyní se však představuje po kompletní rekonstrukci s širokou nabídkou dobrého jídla, pití a odpočinku pro všechny generace. Komplex se nachází v příjemném prostředí zámeckého parku a rybníku. Leží přibližně 10 km vzdušnou čarou od Starého města pražského.

Panský Dvůr je ideální místo pro rodiny s dětmi, milovníky piva a gastronomie. zamilované páry, které si užijí luxusní ubytování s vlastní saunou či vířivkou přímo v hotelovém pokoj, pro hosty vyhledávající odpočinek s wellnessem, ale i pro sportovce. Nabízí unikátní českou a mezinárodní kuchyni v několika restauracích. Každý si zde najde co je jeho srdci blízké: venkovní i vnitřní prostory, zázemí pro speciální eventy, soukromé večírky či svatby, pro které zde mají oddělenou část i se zahradou. Kvalitní destinací je však Panský Dvůr i pro cyklisty, kteří zde najdou pomoc v případě nehody na kole, mohou si zde dočerpat vodu na cestu a pohodlně si odpočinout na zahrádce. Skvělé vyžití je zde samozřejmě pro děti, které mají dětský koutek ve vnitřních prostorách a stejně tak se mohou dosyta vylítat venku na dětském hřišti, aniž by je kdokoli okřikoval. Děti určitě učarují plující kapři přímo pod zahrádkou.

Počernický pivovar prošel v roce 2015/2016 rozsáhlou rekonstrukcí a nyní nabízí unikátní prostory zejména pro milovníky kvalitního  piva a zajímavé kuchyně. K tradičním českým ležákům i dalším speciálům jsou zde přizpůsobeny i pokrmy, které jsou chystány s láskou šéfkuchaře Dominika Branyše. Kapacita je zde v případě pivnice 80 míst, na terase 110 míst a ve sládkově sklepě 50 míst. Při hodování lze pozorovat varny piva, které jsou částečně situovány uvnitř restaurace.

Restaurace Léta Páně nabízí tradiční českou kuchyni, kterou si lze vychutnat ve stylovém prostředí bývalé sladovny. Restaurace nabízí atrakci v podobě krmení kapříků v potoce. Restaurace má také svojí sádku nad potokem se pstruhy duhovými, které lze připravit na grilu s rozmarýnem.

Pizzerie Al Mulino se nachází jen pár metrů dále od Počernického pivovaru do bývalého mlýna, jehož historie se váže do roku 1862. Restaurace nabízí ideální propojení české tradice a mlynářského řemesla s moderní italskou gastronomií. Interiér restaurace je laděný do konce 19. století s důrazem na detaily z tehdejší doby.

V krásném komplexu Panského Dvora se nachází Lázně u Hastrmana s výhledem na rybník. Jsou Oázou pro tělesnou i duševní svěžest a nabízející dokonalý odpočinek. V komfortním prostředí lázeňského spa dochází ke spojení tělo hýčkajících procedur a exotického interiéru. Lázně U Hastrmana disponují třemi privátními místnostmi, z nichž dvě jsou speciálně navrženy pro páry. Návštěvníci lázní si mohou plně vychutnat řadu orientálních, pivních i vinných procedur, od hloubkové svalové masáže a relaxační aromaterapie až po koupelové rituály a detoxikační zábaly. Nebo si jen můžete dopřát relax ve vnitřním wellness. Nově je zde otevřeno i venkovní menší wellness s parní a finskou saunou a ochlazovacím bazénkem. Kde si můžete vychutnat i saunové ceremoniály.

Ubytování u Hastrmana nabízí rodinný penzion s celkovou kapacitou 16 lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou, minibarem, televizí se satelitem a připojením k internetu. Součástí penzionu je malá letní terasa. K ubytování je možno na přání zajistit snídani, oběd i večeři. Každý pokoj je něčím unikátní, ať už je to soukromá vířivka a sauna, nebo prostorná měděná vana s výhledem na počernický rybník a postel s nebesy. Ubytování je vhodné pro business klientelu s vysokými nároky na servis a služby, pro svatebčany, ale také pro romantické výlety do Prahy a okolí.

Fotografie a zdroj: Panský Dvůr a archiv RAIN.cz

Panský Dvůr zve do Počernického pivovaruPanský Dvůr zve do Počernického pivovaruPanský Dvůr zve do Počernického pivovaruPanský Dvůr zve do Počernického pivovaruPanský Dvůr zve do Počernického pivovaruPanský Dvůr zve do Počernického pivovaruPanský Dvůr zve do Počernického pivovaru

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka