Pálffy delikatesy

Restaurace Pálffy palác přichází s další novinkou v podobě exkluzivních Pálffy delikates. Od nynějška si tak můžete posedět nad vybranými lahůdkami nejen v příjemném prostředí restaurace, ale také si některé z nich připravit sami doma.

Jedná se o speciality připravené šéfkuchařem restaurace Lukášem Váchou a zavařené do skleněných dóz. Pokrmy neobsahují chemické konzervanty a jejich trvanlivost je jeden měsíc. Na obalu je uveden také způsob podávání a několik cenných rad šéfkuchaře k jejich přípravě, včetně tipů na vhodné přílohy. Tyto delikatesy jistě potěší i jako originální dárek v luxusním balení.

Vybrat si můžete z 5 připravených pochoutek: Jehněčí ragú na rozmarýnu s česnekovými lupínky (200 gr), 280,- Kč, Telecí hrudí na kari s karotkou (200 gr), 280,- Kč, Drůbeží játra na olivách (200 gr), 240,- Kč, Konfitované kachní stehno s tymiánem (200 gr), 280,- Kč, Konfitovaná krůtí játra (200 gr), 240,-Kč.

Vychutnejte si gurmánské speciality šéfkuchaře Pálffy paláce v klidu domova, na soukromých oslavách nebo firemních večírcích. Za nenáročnou přípravou Pálffy delikates se skrývá skutečná lahůdka, která potěší každého gurmána. Delikatesy si můžete objednat přímo v Pálffy paláci na Praze 1, telefonicky, nebo také on-line na: www.palffy.cz - v případě nákupu nad 5ks delicates je doprava po Praze zdarma, v opačném případě je účtována cena taxislužby či je možný osobní odběr. Objednávky jsou možné i zde: www.labottega.cz, www.wine-depot.cz, www.wineshome.cz.

 

 

Pálffy delikatesyPálffy delikatesyPálffy delikatesy

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka