Ovoce Açaí pro zdravé osvěžení

Açaí pochází z amazonských deštných pralesů a je plné přírodní energie, bohaté na proteiny, antioxidanty, vlákninu, vitamín E, minerály a zdravé Omega kyseliny, které snižují špatný cholesterol. Ovoce açaí, které by se dalo přirovnat k velké borůvce, posiluje imunitní system, čistí a netoxikuje tělo, bojuje s infekcemi, chrání srdce a mozek, zabraňuje vzniku některých nádorů, zpomaluje stárnutí a má léčivý vliv na prostatu.

Nově otevřený bar Brasil point v Aquapalace Praha se specializuje na prodej šťáv a koktejlů z čerstvého ovoce a zeleniny – zejména z magického ovoce açaí výborné chuti s nádechem čokolády. Bar naleznete přímo ve vstupní hale Aquapalace a vyzkoušet některou ze specialit tak můžete před vstupem do vodního nebo saunového světa. Do baru jistě zavítají i návštěvníci SPA centra.

Bar byl otevřen ve čtvrtek 16. července na brazilské párty, která probíhala v celém Aquapalace. Akci na níž přišlo více jak tisíc návštěvníků moderoval Leoš Mareš, vystoupila brazilská taneční skupina Alo Alo, perkusistka Flavia Toga se skupinou Batukatum a nechyběla ani barmanská show, módní přehlídka a soutěže o hodnotné ceny.

Agáta Hanychová a další krásné modelky předvedly v Aquapalace Praha novou limitovanou edici plavek TRICO LINE by Agáta. Tyto plavky z módních lesklých a jednobarevných látek s kovovými a korálkovými ozdobami společnost TRICO LINE – přední český výrobce značkových módních plavek – vyrobila přímo ve spolupráci s Hanychovou. Agáta Hanychová se podílela na výběru látek a tvorbě návrhů. Jedny plavky z této unikátní kolekce mohli návštěvníci Aquapalace na akci vyhrát.
Na Brazilské party také oslavili své první narozeniny tři živí žraloci Ploutvička, Bublinka a Aquík, které mohou návštěvníci vidět v průhledném akváriu sousedícím s korálovým bazénem. Popřát jim přišla i půvabná Česká Miss 2007 Lucie Hadašová, která se před rokem stala jejich kmotrou.

Ovoce Açaí pro zdravé osvěženíOvoce Açaí pro zdravé osvěženíOvoce Açaí pro zdravé osvěženíOvoce Açaí pro zdravé osvěžení

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka