Otevíráme letní saunovou sezónu narozeninami Sauna Spot

Boříme mýty o tom, že se má saunovat pouze v zimě. Ukážeme vám, že má letní saunování své kouzlo. Přijďte se přesvědčit na narozeniny Sauna Spot Dvorce.

Na sluneční terásce poblíž Vltavy zažijete pravý saunovací zážitek. A zjistíte, že letní saunování nejsou pouze sauny, ale i slunečná teráska poblíž rozpáleného grilu na kterém se chystají kulinářské dobroty z kuchyně restaurace La Boca. V saunách vás přivítá mistryně České republiky v saunových ceremoniálech Eliška Blažková se svým výherním ceremoniálem „Věra Čáslavská 68“. A mnoho dalších ceremoniálů od našich domácích mistrů saunérů, tak i od zajímavých hostů, které jsme si pro tento významný den pozvali. Představí se nám Robert Žídek jako „Forrest Gump“, Jaroslav Pallas nám ukáže „Barvu peněz“ a Michaela Schönová nás zavede do „Vzpomínek klavíristy“. Nebudou chybět ani solné peelingy, raut z kuchyně La Boca a soutěž „Windstorm Master“. Tělo osvěží nejen ledové bazénky, ale i osvěžující domácí limonády. A aby relaxace byla úplná nesmí chybět masáže.

To vše na jediném místě na břehu Vltavy v Sauna Spot Dvorce, a to 12.5.2018 s prodlouženou otvírací dobou do 2h do rána.

 

PROGRAM:

Večerní program začíná v 18:00 do 22:00. Zde se představí saunérka Ivetka, coby tajemná Geisha, rozproudí vaši mysl exotickými vůněmi, zatímco trošku fantazie s notnou dávkou tepla vám zajistí Lucka jako Červená Karkulka a Míša, která vás zavede do vzpomínek klavíristy.

Jako hosty během večerního programu přivítáme: Jaroslava Pallase , Marka Homzu a Michaelu Schönovou.

Noční program začíná ve 22:00 a končí v 02:00h. Budete mít možnost potkat Věru Čáslavskou těsně před jejím vystoupením na olympiádě, podívat se s Michalem do vesmíru, trochu strach vám nažene Verča a o finální překvapení večera se postará František.

Jako hosty nočního programu přivítáme: Roberta Žídka

Vstupenky zakoupíte v E-shopu na http://www.saunaspot.cz/obchod/

Podrobný program můžete sledovat na Facebooku https://www.facebook.com/events/1311001242333095/

 

Fotografie zaslala Simona Kloučková – děkujeme.

Otevíráme letní saunovou sezónu narozeninami Sauna SpotOtevíráme letní saunovou sezónu narozeninami Sauna SpotOtevíráme letní saunovou sezónu narozeninami Sauna SpotOtevíráme letní saunovou sezónu narozeninami Sauna SpotOtevíráme letní saunovou sezónu narozeninami Sauna Spot

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka