Ostrava se stane bojištěm českých aerobikových jedniček

Vítězové budou reprezentovat ČR na Mistrovství světa

Ti nejlepší zástupci českého sportovního aerobiku, fitness a tance se sejdou 3. – 5. října v ostravské sportovní hale Sareza, aby se poprali o tituly Mistrů České republiky. Vítězové následně budou reprezentovat Českou republiku na Mistrovství světa, které se bude konat v třetím říjnovém týdnu, letos v srdci Evropy – Praze.

Na startovní listině tříkolového závodu je zapsáno více než 500 závodníků. Chybět nebude držitelka zlaté medaile z minulého roku Kristýna Zahradníčková z Fitness studia Louny, zlatý fitness tým Aerobic Dancers Kladno nebo trio z Corridoru ve složení Tereza Tydlitátová, Veronika Kubíčková a Veronika Šindelářová, která pro letošek nahradila Kateřinu Brabcovou. Nastoupí i Mistryně světa z roku 2010 Denisa Barešová, kterou po celou jarní sezonu trápilo zranění. Pro letošní Mistryni Evropy ve sportovním aerobiku Tamaru Jiříkovou to bude předposlední závod, jelikož se rozhodla letošním mistrovstvím světa zakončit svou kariéru.

V Ostravě, evropském městě sportu 2014, budeme moci zhlédnout také pár Kateřina Šmejkalová a Brenton Andreoli, závodící za kluby Fitness center Báry a Hanky Šulcové a Aerobic Dancers Kladno. Andreoli je reprezentant z Austrálie, který trénuje s českou závodnicí. Jako pár jsou dokonale sladěni a jsou velkými favority na světovou medaili.

Závodníků toužících po titulu Mistra České republiky je hodně, ale pouze ti nejlepší mají možnost ho získat a bojovat dále o titul Mistra světa. Ty, kterým se to podaří, budeme moci sledovat a podporovat ve vrcholných dnech aerobikové sezóny 21. – 26. října na Mistrovství světa v Praze.

Fotografie archiv FISAF, zaslala Linda Čtvrtečková, Roman Hrůza Agency, s.r.o. - děkujeme.

Ke stažení
Ostrava se stane bojištěm českých aerobikových jedniček (.pdf) 318,82 kB

Ostrava se stane bojištěm českých aerobikových jedničekOstrava se stane bojištěm českých aerobikových jedničekOstrava se stane bojištěm českých aerobikových jedničekOstrava se stane bojištěm českých aerobikových jedničekOstrava se stane bojištěm českých aerobikových jedniček

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka