Oslavte svátek sv. Valentýna tancem

Nejen romantická večeře nebo láhev šampaňského ve vířivce mohou být tipem na oslavu svátku sv. Valentýna. Pokud dáváte přednost pohybovým aktivitám, vyzkoušejte například společné lekce tance během festivalu Dance of love, který proběhne v Praze od pátku 19. do neděle 21. února.

Součástí festivalu budou víkendové taneční semináře s našimi i zahraničními lektory a jeho vyvrcholením pak sobotní galavečer, který se uskuteční od 19 hodin v Divadle Milenium.
Hlavním hostem festivalu, s nímž se budete moci setkat jak během seminářů, tak v rámci galavečera,  je v současnosti nejžádanější umělec orientálního tance po celém světě-egyptský tanečník Tito. Během festivalu se představí i další taneční profesionálové z ČR. Semináře jsou rozděleny podle stupně pokročilosti, takže se nemusíte bát, že byste je nezvládli.
V průběhu festivalu se budou prezentovat nejpopulárnější taneční styly v České republice: orientální tanec, flirt dance, street dance, lady latin dance, bollywood, flamenco, tribal a lady sexy dance. Všechny tyto taneční styly budou na seminářích a na jevišti sdílet jedno téma - „tanec lásky“.

Galashow v Mileniu
Kromě orientálního tance se můžete těšit na latinskoamerické tance, street dance, bollywood, flamenco nebo flirt dance v podání skupin z Centra Tance, ale také spřátelených uskupení a v neposlední řadě hosta festivalu, tanečníka Tita. Tento muž je jedním z nejžádanějších mužských břišních tanečníků dnešní doby. Začal tančit již ve 14 letech a brzy se z něj stala světová špička. Má perfektní techniku, charisma a je známý svojí schopností ohromit diváky.

Oslavte svátek zamilovaných tancem na festivalu Dance of Love.

Za fotografie děkujeme Centru Tance.

Oslavte svátek sv. Valentýna tancemOslavte svátek sv. Valentýna tancem

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka