ORION BEACH CUP

halové mistrovství mužů v plážovém volejbale opět na Pankráci

V Beachklubu Pankrác se tento víkend odehraje otevřené halové mistrovství ČR v plážovém volejbale mužů. Očekává se zajímavá bitva mezi olympioniky Benešem, Kubalou i bratry Kufovými.

Jako posledních šest let i tento rok se Beachklub Pankrác nově s Orion Beach s hrdostí zhostil pořádání halového šampionátu mužů. Hráči budou bojovat o titul halového mistra republiky a prizemoney v celkové výši 99.000 Kč. Ceny budou předávat významní hosté, mezi kterými nebude chybět Věra Čáslavská a Imrich Bugár. Hlavní soutěž se odehraje v neděli 29.3., kdy semifinálové zápasy se očekávají po 15.hodině.

Boje o příčky nejvyšší slibují velmi napínavou podívanou. „Bude zajímavé sledovat zejména dvojice Beneš – Lébl a Kubala – Provazník, kde Beneš s Kubalou bojovali společně na Olympiádě v Londýně a v současnosti jsou přihlášeni každý s jiným parťákem. Do bojů o nejvyšší příčky by však měli promluvit i plážoví specialisté Robert Kufa s Honzou Dumkem, David Kufa s Davidem Lencem a Martin Tichý s Jindřichem Weissem“ láká na šampionát pořadatel a moderátor turnaje Saša Mráz z Beachklubu Pankrác. Šampionát je otevřený i zahraničím dvojicím. Poměřit své síly přijede rakouská dvojice Wutzl, Frühbauer či slovenský reprezentant Ján Namešanský.

Šampionát má za sebou již první kvalifikační kolo v Brně, druhé kvalifikační kolo do nedělní hlavní soutěže se odehraje v sobotu. Vrchol halové sezony bude mít velmi nabitý program i pro diváky. Proběhne divácká tipovací soutěž o lyžařský zájezd a tombola o hodnotné ceny, kdy tou hlavní bude elektrokolo! Celý den bude svátkem plážového volejbalu. Hráči budou mít k dispozici veškerý servis a medaile, prizemoney a další ceny obdrží z rukou sedminásobné olympijské vítězky Věry Čáslavské a předsedy Asociace beachvolejbalu Jana Meruny. Hostem na této významné sportovní události bude i stříbrný olympionik, diskař, Imrich Bugár. A jak už tak bývá, po skončení turnaje bude probíhat afterparty v místě Beachklubu Pankrác.

Hlavní soutěž startuje v neděli 29.3. v 8.30 ráno, semifinálové zápasy začínají po 15. hodině a finále po 18. hodině. Zveme všechny milovníky tohoto sportu i ostatní sportovní nadšence. Přijďte podpořit svoje hvězdy na pláži. Orion Beach cup je tu! Navíc, nezapomněli jsme ani na juniorky a juniory, kategorie U18 hraje o titul 11.4 . a kategorie U20 o den později.

Fotografie zaslal Michal Rázek, Manažer sportovního areálu Beachklub Pankrác – děkujeme.

ORION BEACH CUP ORION BEACH CUP ORION BEACH CUP ORION BEACH CUP ORION BEACH CUP

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka