Originální saunový podvečer v Relax centru Kolštejn

Již v úterý 19. srpna se můžete těšit na saunové ceremoniály od opravdových mistrů. Do Relax centra Kolštejn přijede nejlepší saunér v ČR Jaroslav Pallas i saunový mág Pavel Hofrichter. Na návštěvníky tak čeká opravdu mistrovský zážitek.

V programu saunového podvečera jsou i ceremoniály od saunérky Judity Müllerové nebo podmanivé saunové esence místních saunérů. Novinkou bude ceremoniál od nové posily týmu Relax centra Kolšten - Michaely Schönnové.

Vitální svět Relax centra Kolštejn nabízí dobově laděné prostředí kolštejnského podhradí i nejpůsobivější nabídku wellness procedur v ČR. Na své si tu přijdou opravdu všichni - najdete tu suché i mokré odpočinkové procedury, tradiční sauny i nové a u nás známé relaxační metody. Vše je schované pod tajemstvím zahalenými názvy jako Dědictví bylin, Odkaz severských klanů, Síň lektvarů nebo Nebeské slzy.

Vydejte se objevovat netradiční saunový svět spolu s nejlepšími mistry v oboru zážitkového saunování!

Jaroslav Pallas - 1. místo ČR a celkové 6. místo v žebříčku Saunaranking.com, 2. místo na Mistrovství ČR v saunových ceremoniálech, 3. místo ve Velké ceně ČR a 2. místo v soutěži Mistr ručníku

Judita Müllerová - 3. místo na Mistrovství ČR v saunových ceremoniálech a nejlepší žena v soutěži Mistr ručníku

Originální saunový podvečer v Relax centru KolštejnOriginální saunový podvečer v Relax centru KolštejnOriginální saunový podvečer v Relax centru Kolštejn

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka