OMEGA centrum zdraví a sportu zve na zážitkové saunování

24. dubna v Olomouci

V pátek 24. dubna v podvečer se v OMEGA centru sportu a zdraví v Olomouci uskuteční program speciálních saunových ceremoniálů v podání těch nejlepších salérů ČR.

A co že to ten saunový ceremoniál je? Při saunovém ceremoniálu saunér polévá kameny vodou s vonnou esencí a rozhání horký vzduch po sauně ručníky. K tomu zní hudba a každý ceremoniál je současně příběhem, desetiminutovým saunovým divadlem. Pro návštěvníky je připraveno speciální ozvučení a nasvícení sauny, skvělé saunové esence.

V OMEGA centru sportu a zdraví si přijdou na své příznivci tenisu, badmintonu, squashe i stolního tenisu. Nechybí zde ani kvalitně vybavené fitness s osobními trenéry i poradnou pro zdravý životní styl a mnoho typů skupinových aktivit. Jako první v České republice nabízí jednoduchý, bezpečný a efektivní trénink milon circle.

V relaxační zóně najdete ideální prostory pro odpočinek a načerpání nové energie. V příjemném prostředí si můžete užívat bublinky v prostorné vířivé vaně, protáhnout si svaly v protiproudovém bazénu nebo si s přáteli popovídat ve finské sauně. Kromě finské sauny je k dispozici také parní komora, ochlazovací bazének, sprchy s atrakcemi a ledovač. Komfort prostředí poté dotváří plně vybavený bar. Kávu či osvěžující drink si můžete vypít na terase, která je s vnitřní částí propojena francouzským oknem. Na terase si můžete zarelaxovat pod širým nebem ve venkovním whirlpoolu nebo na pohodlných lehátkách.

Co vás 24. dubna v OMEGA centru čeká a nemine:

17:30 Noční Paříž (Jaroslav Pallas)

18:15 Ledová královna (Judita Müllerová)

19:00 Ženatý se závazky (týmový saunový ceremoniál)

Přijďte si užít saunování se zážitkem!

Foto zaslala Zuzana Procházková, děkujeme.

OMEGA centrum zdraví a sportu zve na zážitkové saunováníOMEGA centrum sportu a zdraví v OlomouciSauna v relaxační zóněPřijďte načerpat nové sílyOMEGA centrum zdraví a sportu zve na zážitkové saunování

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka