Ocenění Wellness hotelu Kolštejn v soutěži Czech Hotel Awards

Ve čtvrtek 5. 6. 2014 převzal ředitel Wellness hotelu Kolštejn, Ing. Tomáš Drápal, již sedmý prim v soutěži Czech Hotel Awards. Předchozí vítězství z let 2012, 2013 tak wellness hotel z Branné obhájil i v letošním roce. Navíc Wellness hotel Kolštejn převzal ocenění za nejlepší kongresový hotel a nejlepší tříhvězdičkový hotel Olomouckého kraje roku 2014.

Vybraná ocenění za poslední 3 roky:
2011 – Nejlepší projekt Olomouckého kraje v oblasti wellness a lázeňství (Olomoucký kraj)
2012 – Nejlepší tříhvězdičkový hotel Olomouckého kraje (Czech Hotel Awards)
2012 – Nejlepší wellness hotel Olomouckého kraje (Czech Hotel Awards)
2013 – Nejlepší tříhvězdičkový hotel Olomouckého kraje (Czech Hotel Awards)
2013 – Nejlepší wellness hotel Olomouckého kraje (Czech Hotel Awards)
2014 – Nejlepší tříhvězdičkový hotel Olomouckého kraje (Czech Hotel Awards)
2014 – Nejlepší wellness hotel Olomouckého kraje (Czech Hotel Awards)
2014 – Nejlepší kongresový hotel Olomouckého kraje (Czech Hotel Awards)

Soutěž Czech Hotel Awards již třetí rok předává ocenění nejlepším hotelům České republiky. „Vítězství je pro nás spíše ocenění ze strany našich zákazníků, kteří nás během uplynulých pěti let provozu navštívili. Samotná soutěž bohužel neodpovídá zcela našim objektivním představám o soutěži nejlepších hotelů, nicméně v našem případě se domnívám, že jsme skutečně v našem kraji nejlepším wellness hotelem,“ hodnotí výsledky soutěže ředitel hotelu, Tomáš Drápal.
Výsledky soutěže jsou již třetím rokem velkým stimulem pro management a všechny pracovníky komplexu Relax centra Košltejn. Každým rokem se komplex rozšiřuje, inovuje a hýčká své zákazníky novými procedurami a zázemím. Vzpomeňme jen některé inovace během posledních dvou let jako je nový krytý bazén se slanou vodou, hotelové parkoviště, minipivovar v prostorách budovy restaurace, investice do vzdělání personálu.
„Základem všeho jsou lidé,“ hodnotí Drápal a pokračuje „zcela upřímně všechna ta ocenění jsou ocenění od lidí, našich spokojených zákazníků a ti nehodnotí hotel jako budovu, ale to, co dělá hotel hotelem, tím jsou opět lidé, tedy náš personál. Máme výtečný personál a jsem na nás na všechny moc hrdý. Dokázali jsme udržet laťku velmi vysoko a naši klienti nás za to odměnili svými hlasy. Jako poděkování za hlasy v předchozích třech ročnících, které jsme vyhráli, máme stanoven cíl pro tento a příští rok. Našim jasným cílem je zvýšit úroveň služeb našeho komplexu. Je před námi spousta práce, ale výsledek bude odměnou pro všechny.“

Zdroj: Tisková zpráva a web Wellness hotelu Kolštejn, děkujeme.

Ocenění Wellness hotelu Kolštejn v soutěži Czech Hotel AwardsOcenění Wellness hotelu Kolštejn v soutěži Czech Hotel AwardsOcenění Wellness hotelu Kolštejn v soutěži Czech Hotel AwardsOcenění Wellness hotelu Kolštejn v soutěži Czech Hotel AwardsOcenění Wellness hotelu Kolštejn v soutěži Czech Hotel AwardsOcenění Wellness hotelu Kolštejn v soutěži Czech Hotel Awards

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka