Ocenění pro pobyt Medical wellness v ALEXANDRIA **** Spa&Wellness hotelu

Pobyt Medical wellness v ALEXANDRIA **** Spa & Wellness hotelu v Luhačovicích byl oceněn Centrálou cestovního ruchu Východní Moravy jako HIT sezóny pro rok 2011. Ocenění převzala ředitelka hotelu Ing. Miloslava Fialová při slavnostním vyhlášení výsledků soutěže o nejlepší produkt turistické oblasti Východní Morava. Vyhlášení se konalo na závěr Výroční konference cestovního ruchu turistického regionu Výhodní Morava dne 25. ledna na zámku v Holešově.

Týdenní pobyt Medical wellness je typickým představitelem z nabídky pobytů (hotel však nabízí např. i víkendové a kratší pobyty) v ALEXANDRIA **** Spa & Wellness hotelu. Snoubí v sobě tradiční přístup k péči o zdraví založený na lázeňské péči Luhačovických lázní a využívání přírodních léčivých zdrojů (vyjádřeno slovem Medical) s naplněním moderního životního stylu a jeho požadavků (vyjádřeno slovem wellness).

Hotel nabízí služby ve zrekonstruované budově ve stylu 30. let minulého století (typická Francouzská restaurace, Night club) a také ve zcela nově postavené budově v egyptském stylu, ve které vedle pokojů je také možno využít služeb wellness centra. Unikátnímu wellness centru ve stylu starořímských lázní vévodí bazén o velikosti 16 x 8 m s masážními tryskami, masážními zálivy a sedačkami či dvěma protiproudy. V prostoru bazénu je možno využít whirlpool, Kneippův chodník a k relaxaci vyhřívaná lehátka imitující starořímský senát nebo polohovací odpočinková lehátka. Dále je k dispozici 5 typů parních lázní (solná, laconium, přísadové, Rasul) a jedna finská sauna. Samozřejmostí jsou různé druhy a typy ochlazovacích sprch a ledová studna. Součástí je také nabídka procedur založených na bázi využití přírodních léčivých vod a moderních relaxačních procedur.

Citlivou rekonstrukci, výstavbu a otevření ALEXANDRIA **** Spa & Wellness hotelu ocenila Centrála cestovního ruchu Východní Moravy také jako Významný počin v cestovním ruchu za rok 2010. Toto ocenění hotel obdržel spolu s veřejným koupalištěm v Pozlovicích a krytým městským bazénem v Luhačovicích, které byly uvedeny do provozu také v roce 2010. Spolu s uvedenými možnostmi koupání v Luhačovicích tak výrazně přispěl ke zvýšení nabídky služeb cestovního ruchu v Luhačovicích.

Ocenění pro pobyt Medical wellness v ALEXANDRIA **** Spa&Wellness hoteluOcenění pro pobyt Medical wellness v ALEXANDRIA **** Spa&Wellness hoteluOcenění pro pobyt Medical wellness v ALEXANDRIA **** Spa&Wellness hoteluOcenění pro pobyt Medical wellness v ALEXANDRIA **** Spa&Wellness hotelu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka