Objevte kouzlo pravé přírody v kolekci Andělika od L´Occitane

Jaro je v plném proudu a vaše tvář touží po kosmetice, která pokožce navrátí hebkost a pružnost. Francouzská značka L´Occitane, která již léta čerpá při výrobě svých výrobků, zkušenosti z blahodárné provensálské přírody, představuje jedinečnou kolekci Andělika.

Andělika lékařská, bylina již od středověku bohatě užívaná pro své tonizující a ochranné vlastnosti, se stala účinnou také v péči o pleť. L´Occitane objevil a patentoval kombinaci extraktů získaných z kořenů organické anděliky pocházející z regionu Drôme. V tomto roce došlo k odhalení výjimečné hydratační síly semen anděliky, které dodávají pokožce vlhkost a pomáhají ji udržet andělsky krásnou.

Hydratační krém Andělika, 50 ml
Hydratační krém obohacený o výtažek ze semen anděliky nabízí hydrataci pokožky až po neuvěřitelných 48 hodin. Mimo posílení přirozené hydratace podporuje revitalizaci a brání pleť před nepříznivými vlivy okolního prostředí. Dopřejte své pokožce komfort a vitalitu v doprovodu krémové textury a svěží vůně.

Hydratační gel Andělika, 50 ml
Pro normální až smíšenou pleť je ideálním řešením lehký gel, který se hladce rozpouští a v okamžiku hydratuje. Po celý rok bude vaši pleť zanechávat hladkou, svěží a energickou. Hydratace po celých 24 hodin vám zaručí andělský vzhled na každém kroku.

Hydratační sprej Andělika, 50 ml
Zavřete oči a užijte si osvěžující sprchu v podobě hydratačního spreje z anděliky. Okamžitá obnova a oživení pokožky je nyní možná kdykoliv během dne. Sprej můžete zahrnout do své každodenní rutiny čištění pleti, či jako okamžitou hydrataci a osvěžení i nalíčené pleti.

Čisticí gel Andělika, 200 ml
Svěží a jemná textura čisticího gelu Andělika se v kombinaci s vodou promění na vaší pleti v nadýchanou pěnu. Esenciální olej z organické anděliky napomáhá k jemnému odstranění make-upu a nečistot a vytváří hydrolipidický film, bránící pleť před pronikáním bakterií. Pleť je okamžitě jemná a rozzářená.

Hydratační tonizační voda Andělika, 200 ml
Tonizační voda s obsahem organické vody z anděliky čistí pleť bez známek vysušení. Neobsahuje alkohol a i přes to dokáže z pleti odstranit poslední zbytky make-upu a nečistot. Voda neucpává póry a je dermatologicky testována, čímž nachází uplatnění při čištění všech typů pleti.

Hydratační esence Iris & Andělika, 30 ml
Mějte perfektní pleť! Sérum s výtažky z organické anděliky a bílého irisu dopřává pleti maximální hydrataci a zároveň obnovuje pleťové buňky. Pleť bez rozšířených pórů, zarudnutí a vysušení se stává skutečností.

Hydratační oční roll-on Andělika, 10 ml
Zbavte se otoků a tmavých kruhů pod očima. Jemný oční gel účinně zasahuje proti únavě očí, zvyšuje mikrocirkulaci pleti a zanechává oční okolí rozzářené a hladké.

Hydratační tónovací krém Andělika, 40 ml
BB krém ve dvou odstínech zvládá zakrýt všechny nedokonalosti pleti, od pórů, zarudnutí a skvrn až po akné. Se svou hydratační a vyživující složkou přitom pomáhá pleti k uzdravení, zářivějšímu vzhledu a barevnému sjednocení. Ochranu před sluncem poskytuje přítomnost SPF

 

Fotografie zaslala Kateřina Mojdlová, Brands Communications – děkujeme.

Objevte kouzlo pravé přírody v kolekci Andělika od  L´OccitaneObjevte kouzlo pravé přírody v kolekci Andělika od  L´OccitaneObjevte kouzlo pravé přírody v kolekci Andělika od  L´OccitaneObjevte kouzlo pravé přírody v kolekci Andělika od  L´Occitane

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka