Nový tým Ajurvédských terapeutů ze Srí Lanky dorazil do Znojma!

Nový tým Ajurvédských terapeutů ze Srí Lanky dorazil do Znojma! Není to tak dávno, kdy hotel Savannah****delux otevřel brány svého wellness centra. Jedinečností tohoto wellness centra je však Ajurvéda, prastará léčebná metoda, která v posledních letech znovu dobývá svět. Je to věda o životě, kterou lidstvo úspěšně používá více než pět tisíc let. Jedná se o ryze přírodní systém založený na diagnostice pomocí pulsu, detoxikaci organizmu a na léčení speciálními masážemi a bylinnými koupelemi.

Začátkem měsíce března přivítalo vedení hotelu ve svých řadách nové Ajurvédské terapeuty a především Ajurvédskou lékařku ze Srí Lanky, kteří se pro příští 3 roky budou věnovat klientům hotelu Savannah a rozvoji Ajurvédské medicíny v České republice.

Dr. Sudharma Kondasinghe pochází z hlavního města Srí Lanky Colomba, studovala na Univeristy of Colombo a již více než 33 let sbírá praxi v oblasti Ajurvédské medicíny. Na Srí Lance patří mezi elitu Ajurvédských doktorů a ředitel hotelu Savannah je pyšná na to, že právě ona bude součástí nového Ajurvédské týmu.

Na počest jejich příjezdu se hotel Savannah rozhodl připravit měsíc Ajurvédských specialit, které můžete ochutnat v restauraci hotelu. Připraveny jsou především pokrmy z rýže, kari, červené čočky, kuřecího masa a ryb.

Poznejte i vy jedinečnost Ajurvédské medicíny a přijďte do hotelu Savannah****deluxe vyzkoušet blahodárné účinky Ajurvédských masáží a terapií.

Nový tým Ajurvédských terapeutů ze Srí Lanky dorazil do Znojma!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka