Nový sportovně relaxační areál Wellness Kuřim

Více než rok trvala přestavba třicet let starého bazénu v Kuřimi na jeden z největších sportovně relaxačních areálů na jižní Moravě. Dne 7.10. byl slavnostně uveden do provozu nový komplex Wellness Kuřim, jehož brány jsou od 10. října 2010 otevřeny také veřejnosti. Bohatá nabídka naláká nejen obyvatele měst Kuřim, Tišnov, Blansko a přilehlých obcí, ale jistě i Brňany, odkud je dostupný městskou hromadnou dopravou.

Rekonstrukce starého koupaliště byla opravdu radikální. Nasvědčuje tomu i 170 milionová investice z části dotovaná z evropských fondů. Zbyly jen dva bazény, jeden pětadvacetimetrový a druhý, deseti metrový s posuvným dnem, a obvodové zdi. K těmto bazénům přibyl nový dětský bazén, velká vířivá lázeň, rekreační bazén s toboganem o délce 75 metrů, kterým se dá proplavat ven a další vodní atrakce jako např. masážní lavice, chrliče, divoká řeka apod. V „suché“ části, ve spodním patře areálu, se nachází špičkově vybavené fitness centrum s barem, 3 sály pro kolektivní cvičení s nabídkou lekcí zumby, powerjogy, pilates, indoor cyclingu, K2-Hikingu a speciálními multifunkčními wellness přístroji. Z nabídky relaxačních a regeneračních aktivit rozhodně stojí za zmínku množství různých druhů masáží, parní lázeň, finská nebo tropická sauna, přísadové koupele a medová pivní koupel. Vše se odehrává pod odbornou kontrolou vyškolené obsluhy, fitness instruktorů nebo externích profesionálních lektorů.

 

V areálu si na své přijde každý. Je zřejmé, že to budou především rodiny s dětmi, ale jsou připraveny nabídky i pro seniory, vozíčkáře, firemní klientelu nebo organizované skupiny. Působí zde také řada plaveckých škol a klubů. Moderně vybavené fitness a relaxační centrum zase ocení všichni zájemci o aktivní způsob života.

 

Bližší informace a kompletní nabídku služeb naleznete na internetových stránkách www.wellnesskurim.cz.

 



Nový sportovně relaxační areál Wellness Kuřim Nový sportovně relaxační areál Wellness Kuřim Nový sportovně relaxační areál Wellness Kuřim Nový sportovně relaxační areál Wellness Kuřim Nový sportovně relaxační areál Wellness Kuřim

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka