Nový SPA hotel Miroslava v Lednici

Začátek léta se stal dalším významným mezníkem v rozvoji lázeňství v obci Lednice, která získala lázeňský statut teprve v roce 2009 a je nejmladším lázeňským městem v České republice.

29. června byla za účasti významných partnerů a starostů slavnostně přestřižena páska a otevřen nový ****SPA hotel Miroslava, který se stal druhým léčebným domem rozšiřující lázeňskou zónu v Lednici. Sobota 30. června pak byla věnovaná široké veřejnosti, která měla možnost v rámci Dne otevřených dveří prohlédnout si celý provoz lázeňského domu. Ani horké letní odpoledne neodradilo zástupy lidí nahlédnout pod roušku lázeňství. Připravené bohaté občerstvení a příjemná hudba už jen dokázali doladit atmosféru.

 

Svým lázeňským hostům SPA hotel Miroslava nabídne komfortní ubytování ve 47 prostorných pokojích a apartmánech. Pro zákazníky, kteří hledají luxus je připraven Knížecí apartmán s prosklenou koupelnou. Součástí lázeňského hotelu je komplexní balneoprovoz se širokou nabídkou léčebných a wellness procedur, restaurací se zimní zahradou a kavárnou. Díky přítomnosti jodobromové vody se zde mohou léčit cévní onemocnění, nemoci pohybového ústrojí, revmatické choroby, artrózy, zánětlivé kloubní onemocnění a gynekologické onemocnění.

 

Přijměte srdečné pozvání a vychutnejte si kouzlo Lednicko-valtického kraje.

 

Fotografie z otevření hotelu poskytla paní P. Piharová ze SPA hotelu Miroslava, společnosti Léčebné lázně Lednice a.s., děkujeme.

Nový SPA hotel Miroslava v LedniciNový SPA hotel Miroslava v LedniciNový SPA hotel Miroslava v Lednici

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka